Menu

De officiële VVV-Venlo app

donderdag 2 augustus 2018

Vanaf 1 augustus is hij live: De officiële VVV-Venlo app.
Dé app voor de VVV-fan!

In deze app, vol voetbalfeitjes en statistieken, kun jij ook stemmen op de Man of the Match en de wedstrijd voorspellen.

Download de VVV-Venlo app nu via de Google Play Store of de Appstore.

Mogelijkheden
De gloednieuwe VVV-Venlo app zit vol met gave tools. Naast het laatste nieuws en onze social media kanalen, is het ook mogelijk alle video’s van ons eigen YouTube kanaal te bekijken.

Ook staat natuurlijk het programma in de app, evenals de Eredivisie stand, resultaten en de KNVB Beker. Maar dat is natuurlijk niets met het feit dat je vanaf nu de wedstrijden van ons live kan volgen via het MatchCenter. Volg live alle statistieken van opstellingen tot balbezit, corners en natuurlijk doelpunten!

Daarnaast is het mogelijk om volop mee te spelen in onze app. Voorspel de uitslag voorafgaand aan de wedstrijd of stem op the Man of the Match tijdens de wedstrijd! Ook komen er leuke quizvragen voorbij.

Speel mee
In onze nieuwe VVV-Venlo app is er van alles te beleven. Naast de livescore, of het bekijken van alle video’s, is het ook mogelijk om te spelen tegen andere VVV-fans!

Voorspel de uitslag
Voor de wedstrijd is het mogelijk om de score te voorspellen. Dit kan tot het beginsignaal van de wedstrijd. Heb jij de score goed, dan ontvang jij 3 punten boven het ene punt wat je al krijgt voor het meespelen.

MediaMarkt Man of the Match
Tijdens de wedstrijd is het mogelijk om jouw MediaMarkt Man of the Match te kiezen. Deze stemming sluit in de 90e minuut. Sinds dit seizoen bepalen de supporters dus de MediaMarkt Man of the Match van elke wedstrijd!

Quiz
Elke dinsdag en donderdag zal er een VVV-vraag in de app verschijnen. Het is alleen deze dag mogelijk om de vraag ook te beantwoorden. De vragen hebben altijd betrekking op de eerstvolgende wedstrijd.

Versla jij jouw vrienden en alle andere VVV-fans! Scoor punten en kom bovenaan in de ranglijst!

Kortom, de app voor de echte VVV-fan!

mf2