Menu

Derby’s tijdens oefencampagne

woensdag 8 juli 2020

Derby’s voor VVV-Venlo tijdens oefencampagne

VVV-Venlo kan zich opmaken voor een stevige oefencampagne ter voorbereiding op het seizoen 2020-2021. Tijdens de voorbereidingsperiode start VVV-Venlo in de regio. De trainingen starten bij partnerclub RKsv Wittenhorst, waar de eerste training gaat plaatsvinden op maandag 13 juli aanstaande ( 19.00 uur, registratie voor trainingsbezoek verplicht. Klik hier voor bestellen gratis toegangskaart). Tijdens de eerste oefenwedstrijden zijn Sporting ST uit Swolgen/Tienray én EVV Echt tegenstanders uit het Noord- en Midden Limburgse. Inmiddels is voor de wedstrijd tegen Sporting ST de kaartverkoop gestart. Klik hier om kaarten te kopen voor deze eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen.

Voor wedstrijd tegen Sporting ST zijn maar maximaal 200 kaarten voor volwassenen te koop.

Daarnaast speelt de Venlose Eredivisionist een pittige uitwedstrijd tegen Willem II. De wedstrijd tegen de nummer 5 van de Eredivisie afgelopen seizoen, staat vrijdag 14 augustus op het programma in het Koning Willem II Stadion in Tilburg.

Verder staan er twee heuse derby’s op de rol tegen profploegen. Eén Limburgse én één regioderby. Tijdens de Limburgse derby gaan de Venlonaren de strijd aan met Fortuna Sittard. Een weerzien met onder andere Roel Janssen, die afgelopen maand een transfer maakte richting de Sittardenaren.

In de regioderby is SV 19 Straelen de tegenstander. De ploeg stond bij het onderbreken van de competitie afgelopen seizoen bovenaan in de Oberliga Niederrhein en promoveerde daardoor naar de Regionalliga West. Op zaterdag 29 augustus zal SV Straelen, met onder andere ex VVV-er Ferry de Regt in de gelederen, de eerste tegenstander zijn die op het natuurgras van de Koel aantreedt tegen de gastheren.

Een week later, op vrijdag 4 september, speelt de ploeg van trainer Hans de Koning tijdens de Herman Teeuwen Memorial een thuiswedstrijd in Covebo Stadion - De Koel -. De tegenstander wordt spoedig bekend gemaakt.  

De oefenwedstrijden tegen Fortuna Sittard én Willem II worden live op tv uitgezonden door FOX Sports. Meer nieuws over het bezoeken van oefenwedstrijden en het beleid inzake toeschouwers volgt spoedig via onze clubkanalen.

Het voorlopige oefenprogramma van VVV-Venlo is als volgt (onder voorbehoud van evt. aanvullingen en/of wijzigingen): 

Datum Wedstrijd Tijdstip Accommodatie
Dinsdag 21 juli Sporting ST – VVV-Venlo 19.00 uur Sportcomplex Sporting ST, Swolgen
Zondag 26 juli EVV Echt – VVV-Venlo 12.00 uur Sportcomplex EVV Echt, Echt
Vrijdag 14 augustus Willem II – VVV-Venlo 18.45 uur Koning Willem II Stadion, Tilburg
Woensdag 26 augustus Fortuna Sittard – VVV-Venlo 20.00 uur Fortuna Sittard Stadion, Sittard
Zaterdag 29 augustus VVV-Venlo – SV Straelen 16.00 uur Covebo Stadion - De Koel -
Vrijdag 4 september Herman Teeuwen Memorial N.t.b. Covebo Stadion - De Koel -

 

mf2