Menu

Doe mee aan de grote Bassistent show

vrijdag 12 november 2021

Na de succesvolle vorige edities zal woensdag 15 december De Hypotheek Strateeg Ouder/Kind Show/Quiz organiseren. De quiz zal beginnen om 19:00 uur en wordt gestreamd via YouTube. Er zullen te gekke gasten aansluiten en er zijn weer geweldige prijzen te winnen! Dit jaar groter dan ooit, lees hieronder waarom…

Bassistent
Iedereen kent hem wel: Bassistent, bekend van zijn geweldige vrije trappen, de eDivisie en tal van YouTubevideo’s. Bassistent zal de stream joinen zoals de naam al verklapt, garant voor een avondje vol lachen, gieren, brullen dus.

Show
De show bestaat, net zoals bij de vorige edities, uit een grote quiz. Daarnaast organiseren Bassistent en oud-esporter Nick Cooiman een livestream waarbij zij nog extra prijzen zullen weggeven. Zorg dat je erbij bent!

Prijzen
Zoals gezegd zijn er natuurlijk geweldige prijzen te winnen met De Hypotheek Strateeg Ouder/Kind Quiz. Win onder andere een voetbalshirt naar keuze, een VVV-Venlo shirt en voor maar liefst 50 euro FIFA Points!

Aanmelden
Geef je via onderstaande button samen met een van je ouders op en doe mee aan de show! Deelname is samen met een van je ouders. Sommige vragen gaan terug in de tijd en dus is hiervoor een ouder nodig.

mf2