Menu

Doek gevallen voor VVV-Venlo…

donderdag 13 mei 2021

Het doek is gevallen: degradatie voor onze club is helaas een feit. Een bizar seizoen, dat verschillende ups en downs herbergde, afgesloten met een bizarre ontknoping… Het heugelijke feit dat onze ‘Jako’ topscorer gaat worden van de Eredivisie én de eerste Willy van der Kuijlen-trofee in ontvangst mag nemen, staat in geen verhouding tot het verdriet wat we hebben nu het definitief is: volgend jaar spelen we in de Keuken Kampioen Divisie. Een harde klap en een zware teleurstelling, waar iedereen binnen de club zeer door is aangeslagen.

Om spelers, staf, medewerkers, vrijwilligers én alle andere mensen die rondom de club hebben gefunctioneerd in het afgelopen seizoen nu even de rust te gunnen om alles op een rijtje te kunnen zetten, heeft de club besloten om tot en met woensdag 19 mei kantoor, stadion én fanshop te sluiten. VVV-Venlo gunt hen de ruimte om even te laten bezinken wat er tijdens dit bizarre seizoen allemaal is gebeurd. Vanaf donderdag 20 mei helpen zij u met frisse moed én opgeheven hoofd weer verder.

Voor interviews vanuit de media geldt: voor de gelegenheid bestaat op vrijdag 14 mei van 12.30–13.30 uur de mogelijkheid tot interviews op locatie (Covebo Stadion - De Koel -) met Algemeen Directeur Marco Bogers, Technisch Manager Stan Valckx en hoofdtrainer Jos Luhukay. Interviewaanvragen kunnen ingediend worden bij Stijn Vullings, Perschef VVV-Venlo (uiterlijk vrijdag 14 mei, 10.00 uur, via media@vvv-venlo.nl).

Graag willen wij iedereen bedanken, in het bijzonder onze supporters en partners, voor hun nimmer aflatende steun. Wij kunnen ons voorstellen hoe verschrikkelijk moeilijk het moet zijn geweest om thuis lijdzaam te moeten toezien hoe hun club VVV-Venlo tijdens dit bizarre seizoen tegen degradatie moest vechten, zonder zelf ook maar enige invloed te hebben kunnen uitoefenen. Hopelijk hoeven we dit met z’n allen nooit meer mee te maken en kunnen we vanaf volgend seizoen weer op jullie fysieke ondersteuning rekenen tijdens een nieuw seizoen waarbij we de weg omhoog weer zullen inslaan.

‘Veur Altied’ VVV-Venlo!

mf2