Menu

Drie nieuwe esporters voor VVV-Venlo

zaterdag 23 oktober 2021

VVV-Venlo Esports presenteert drie nieuwe gezichten. Svenno Wolters, Cas Hesen en Luuk Wijdeveld zullen komend seizoen actief zijn als esporter van VVV.

Naast internationale toernooien, zoals de eClub World Cup, krijgen de talenten ook komend seizoen kans om zich te ontwikkelen binnen het esports team. Samen met oud-esporter & esports coördinator Nick Cooiman zullen de jongeren te vinden zijn bij activiteiten zoals thuiswedstrijden van VVV-Venlo en FIFA toernooien bij partnerclubs.

Svenno Wolters
De 20-jarige Svenno (midden op de foto) is de oudste van de drie nieuwelingen en is geen onbekende van de club. Svenno bezocht De Koel een aantal jaren met een seizoenkaart en deed aan bijna alle Mifa FIFA toernooien mee. Svenno zal zich naast de Weekend League ook inzetten op het maatschappelijke project Level Up dat de VVV Foundation organiseert op basisscholen.

Cas Hesen
Ook Cas (rechts op de foto) versterkt het team van VVV. De 15-jarige FIFA-speler is woonachtig in Venray en is dagelijks bezig met content op Instagram of het streamen van FIFA wedstrijden. Samen met Svenno zal hij Team VVV esports vertegenwoordigen in de eClub World Cup. 

Luuk Wijdeveld
Het derde en laatste teamlid van VVV esports is wederom een groot talent. In FIFA 21 behaalde Luuk (links op de foto) op 14-jarige leeftijd de top 200 van de wereld. Daarnaast ging Luuk, woonachtig in Asten, er ook met de eerste prijs vandoor tijdens het Mifa FIFA 22 Launch Event op 1 oktober. Daar versloeg hij een ijzersterk deelnemersveld.  

mf2