Menu

Drie tenuesponsoren in één week

vrijdag 3 juli 2020

Coronaperiode en anderhalvemeter-maatregel of niet; VVV-Venlo slaagde er deze week in om twee nieuwe shirtsponsoren én een broeksponsor aan zich te binden. En dat mag best een bijzondere prestatie worden genoemd. Zeker in dit tijdperk waarin bijna alle bedrijven en organisaties hun uitgavenpatroon onder de loep leggen en kritisch bekijken.

vidaXL
Zo verschijnt het bedrijf vidaXL komend seizoen op de hoogste rugpositie. vidaXL is een online retailer met haar hoofdkantoor in Venlo. Op vidaXL.nl vind je een breed scala aan producten in categorieën zoals huis & tuin, meubelen en sportartikelen. Je kunt hier altijd terecht voor de beste deals en alle producten worden snel en gratis bij jou thuis bezorgd.

Resifence
vidaXL.nl krijgt achter op het shirt gezelschap van Resifence.nl, ook een online retailer die totaaloplossingen biedt voor elke tuin. Afrasteringen, hekwerken en poorten, Resifence heeft alles in huis om de tuin af te schermen en aan te kleden.

Welkom Energie
Op de broekpositie heet de club Welkom Energie van harte welkom. Welkom Energie is de sociale energieleverancier van Nederland en laat dat sociale gezicht graag zien in alle voetbalstadions van Nederland.

Commercieel Manager Niels Mulders van de club: “Ik ben heel blij met dit mooie resultaat. Drie ‘grote vissen’ vangen binnen een week én in dit tijdperk. Dat mag uitzonderlijk genoemd worden. Onze grote dank gaat dan ook uit naar de drie partners die deze week hun handtekening plaatsten onder de overeenkomst die hen op het shirt of de broek plaatst tijdens het nieuwe seizoen. Normaal al niet vanzelfsprekend, maar zeker in deze periode is dat een heel mooie toezegging. Het is daarnaast een blijk van inzicht van betreffende bedrijven in de mogelijkheden die onze club biedt op het gebied van landelijke exposure en hospitality.

Laat ik echter ook vooral niet vergeten al mijn collega’s die hieraan hebben bijgedragen, een groot compliment te geven. In een moeilijke periode als deze hebben we de nodige uitdagingen al weten te tackelen en mooie prestaties neergezet. Samen hebben we dit kunnen bewerkstelligen. Daar ben ik heel trots op.”

Met de drie nieuwe tenuesponsoren is het wedstrijdtenue van het seizoen 2020-2021 nu compleet ingevuld voor de Venlose club. De partners Seacon Logistics (borst), ACS Cleaning en Personato (beide op de mouw), ArenaLease (broek) én Masita (tenueleverancier) blijven de club ook komend seizoen trouw.

mf2