Menu

Drukkerij Knoops #isdrbeej

vrijdag 28 december 2018

Drukkerij Knoops, een meer dan vertrouwde naam onder de partners van VVV-Venlo, blijft ook komend jaar aan de club verbonden. Sinds 1994 timmert het bedrijf stevig aan de weg in Venlo en verre regio, waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Zo waren zij de eerste drukker in Limburg die Cradle to Cradle gecertificeerd mocht produceren. Hun drukinkten, schoonmaakmiddelen, pigmenten en papier zijn zo ontwikkeld dat ze herbruikbaar en biologisch afbreekbaar zijn en dus het  milieu minimaal belasten.

Bovendien heeft Drukkerij Knoops alle kennis in huis om al uw drukwerk op de perfecte manier te produceren. Denk daarbij aan het ontwerpen en produceren van boeken, magazines of jaarverslagen, maar ook banners en zeildoeken en nog veel meer behoren tot de mogelijkheden. Elke opdracht wordt met dezelfde passie en hetzelfde vakmanschap behandeld. Zo is Drukkerij Knoops ook verantwoordelijk voor de magazines die VVV-Venlo tweemaal per seizoen uitgeeft en voor de druk van onze programmaboekje De Sloef.

Eerder dit jaar werd Drukkerij Vijgenboom overgenomen, waarna Drukkerij Knoops de enige overgebleven drukkerij is in de gemeente Venlo. Met de eigen expertise en kwaliteit, timmert het bedrijf stevig aan de weg. Niet alleen in Venlo!

mf2