Menu

Duel met Jong FC Utrecht niet live

donderdag 9 december 2021

De thuiswedstrijd van VVV-Venlo tegen Jong FC Utrecht is helaas niet live te volgen via ESPN (Extra). Nadat de Limburge derby tegen Roda JC ( 0-0 ) wel live werd uitgezonden was het duel met Telstar ( 1-3 winst ) enkel te volgen via het schakelprogramma van ESPN. Dat zal ook het geval zijn bij de wedstrijd van vrijdag.

Op vrijdagavond wordt er door ESPN normaal gesproken één Eredivisie-duel en één wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie live uitgezonden (deze wordt ook door ESPN gekozen). Daarnaast komen de hoogtepunten van alle duels in de Keuken Kampioen Divisie voorbij in het schakelprogramma. Momenteel worden er ook extra wedstrijden live uitgezonden op ESPN Extra omdat de stadions door de maatregelen rond het coronavirus leeg moeten blijven. De kosten voor het uitzenden van die extra duels komen echter voor rekening van de clubs. In goed overleg met Roda JC werd de Limburgse derby van een aantal weken geleden toch uitgezonden zodat onze fans de wedstrijd online konden kijken via ESPN Extra. Het aantal kijkers op ESPN Extra blijkt uit onderzoek echter zeer beperkt te zijn, waardoor een live-uitzending niet opweegt tegen de hoge kosten die we daarvoor als club moeten maken. De wedstrijd tegen Jong FC Utrecht is dan ook alleen te volgen via het schakelprogramma van ESPN.

VVV-Venlo hoopt uiteraard dat er in de tweede seizoenshelft weer met publiek in het stadion gevoetbald kan worden, dat onze supporters in 2022 geen wedstrijden meer hoeven te missen en dat we samen met onze aanhang op jacht kunnen naar goede resultaten.

mf2