Menu

Duits-Nederlands Netwerk Event

maandag 5 november 2018

Het unieke aan het VVV-Venlo Netwerk is de hechte band met Duitsland en de vele Duitse partners die zich aan ons gecommitteerd hebben. Samenwerkingen en relaties opbouwen in de Duitse markt wordt door middel van ons VVV-Venlo Netwerk een stuk eenvoudiger. Om u gemakkelijker in contact te brengen met onze Duitse partners, organiseren wij op maandag 19 november het Duits-Nederlands Netwerkevent. 

Deze avond wordt georganiseerd rondom de Nations League wedstrijd Duitsland - Nederland. Daarnaast zal het netwerken tussen de twee landen centraal staan. Het gehele programma ziet er als volgt uit.

18.30u: Inloop met buffet
19.15u: Netwerksessie
20.15u: Expert-talk met Stan Valckx en Lars Unnerstall
20.45u: Nations League wedstrijd Duitsland - Nederland op een scherm
21.30u: Rust-talk met Stan Valckx en Lars Unnerstall
22.15u: Einde wedstrijd
23.00u: Einde event

Wilt u uw kansen op de Duitse markt ook grijpen? U bent van harte welkom om naar ons Duits-Nederlands Netwerkevent te komen. Aanmelden kan via onze Businessapp tot en met woensdag 14 november. Laat het ook even weten wanneer u een introducee wilt meenemen door de betreffende naam in het tekstvakje ‘opmerkingen’ te noteren.  Eventuele dieetwensen of allergieën kunnen hier ook vermeld worden. Ben er snel bij, in verband met de beperkte capaciteit. Wij zien u graag op maandag 19 november!

mf2