Menu

Duits Nederlands netwerk event

maandag 21 oktober 2019

Langzaamaan komt dan ook het mooie Duits-Nederlandse businessevent op donderdag 14 november in beeld. Aanmelden is al mogelijk! Gaat u met ons netwerken in de sneeuw? Bij de langste Indoor Skihal van Europa, één van onze zeer gewaardeerde partners Alpincenter in Bottrop, vindt namelijk dit jaar het grens overstijgende businessevent plaats.

Wij bieden u een afwisselend programma aan; allereerst zullen we een kijkje achter de schermen krijgen van het Alpincenter, wat is hun succes en waarom trekken zij zoveel bezoekers per jaar? Daarnaast zullen we elkaar ook beter leren kennen met enkele sportieve activiteiten en indien gewenst heeft u de mogelijkheid om een afdaling te maken. Natuurlijk zal het netwerk element centraal staan deze middag, welke mensen binnen ons netwerk wilt u op een informele manier beter leren kennen?

Datum: Donderdag 14-11-2019.
Locatie: Alpincenter Bottrop.
Dresscode: Casual. Een jas, broek en schoenen voor in de sneeuw ontvangt u gratis.

Programma
Het programma voor deze namiddag ziet er als volgt uit.

16.00 uur | Samenkomst op het Parkeerterrein van Covebo Stadion - De Koel -
16.10 uur | Vertrek met de officiële spelersbus naar Bottrop
17.30 uur | Ontvangst door VVV-Venlo en Alpincenter Bottrop
17.45 uur | Rondleiding met blik achter de schermen
18.15 uur | Netwerken in de sneeuw
19.30 uur | Winters Alpenbuffet
21.30 uur | Afsluiting en terugrit naar Venlo
22.50 uur | Aankomst op het parkeerterrein van Covebo Stadion - De Koel -

Netwerken in de sneeuw
Tijdens dit programma-onderdeel gaan we op een ludieke manier een aantal spelvormen in de sneeuw beleven. Skiën/snowboarden zit daar niet bij, maar bestaat desgewenst wel tot de mogelijkheden. Dit kunt u aangeven bij opgave in het veld ‘opmerkingen’.

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk 8 november via onze Business app. Deelname aan dit Businessevent is kosteloos voor partners die een overeenkomst hebben inclusief events (maximaal 2 personen). Wij gaan er van uit dat u met de bus meegaat, maar mocht u besluiten om op eigen gelegenheid naar Bottrop te gaan, dan kunt u dit vermelden in het veld ‘opmerkingen’.

In dat geval treffen wij u graag om 17.30 uur in Bottrop.

mf2