Menu

DutchGameMasters #isdrbeej

woensdag 29 augustus 2018

Sinds vorig seizoen hebben wij in de personen van Nick en Sandro Cooiman officiële esporters. De ontwikkeling van esports gaat inmiddels hard. Als VVV-Venlo herkennen wij de kansen die esports met zich meebrengt. Het eerste seizoen hebben wij mooie stappen kunnen zetten, maar komend seizoen gaan we dit nog verder uitbouwen. In DutchGameMasters hebben wij een partij gevonden die ons hierbij gaat helpen.

DutchGameMasters is gevestigd in Eindhoven. Eigenaar Tom Aerts is afkomstig uit onze regio (Broekhuizen) en daarmee ook fan van de club. “Als Noord-Limburger ben ik vanzelfsprekend fan van VVV-Venlo. Dat wij VVV-Venlo nu mogen gaan helpen in de ontwikkeling van esports is dan ook fantastisch”, aldus Tom.

DutchGameMasters speelt o.a. een belangrijke rol in esports bij PSV en de E-Talents Cup van de KNVB, bedoeld voor amateurclubs. Een inmiddels gevestigde partij in de wereld van esports, met sinds enkele maanden onze esporter Nick Cooiman in dienst.

Marco Bogers is verheugd met de samenwerking: “DutchGameMasters heeft zich bewezen in de wereld van esports. Zij gaan ons helpen de herkenbaarheid en kracht van esports te versterken. Een ontwikkeling die niet te stoppen is en die wij als VVV-Venlo graag willen benutten. Niet alleen om jeugdige fans te binden, maar juist ook door de verbinding te leggen met gezondheid. Ook esports is namelijk topsport, waarbij gezonde voeding en bewegen belangrijk is om te kunnen presteren.”

mf2