Menu

Een geweldig jaar in stijl afsluiten

zaterdag 8 december 2018

Wederom een prachtig jaar met het 115-jarig jubileum, lijfsbehoud in de Eredivisie én de beste seizoenstart ooit! VVV zijn we niet alleen, maar zijn we samen en daarin speelt onze achterban een grote rol.

En daarom zetten wij een traditie, die vorig jaar begon, ook dit jaar voort. Om onze fans en iedereen die ons steunt te bedanken, geven wij gratis kaarten weg voor VVV-Venlo - PEC Zwolle.

Gratis kaarten
Een cadeau vanuit de club aan onze fans. Op vrijdag 21 december spelen wij om 20.00 uur thuis tegen PEC Zwolle en dus een weerzien met Clint Leemans en Vito van Crooij. En als trouwe fan mag jij gratis iemand meenemen naar deze wedstrijd. 

  • Bestel als seizoenkaarthouder een extra gratis kaart met de kortingscode: GRATIS2018
  • Ontvang een gratis ticket bij aankoop van een ticket met de kortingscode: KERST2018

Ga naar onze ticketshop en bestel die gratis kaarten. Voeg eerst de tickets toe aan je winkelmandje, bij het activeren van de kortingscode zal de korting worden toegepast.

Samen bereiken we nog één doelstelling dit jaar: Een volle Koel!

Halve seizoenkaart
Als je voor vrijdag 21 december nog een halve seizoenkaart bestelt, krijg je de wedstrijd VVV-Venlo – PEC Zwolle er gratis bij! Daarnaast kun je dan ook meteen een gratis ticket bij bestellen met de kortingscode ‘GRATIS2018’!
Voor meer informatie over de halve seizoenkaart, klik hier.

mf2