Menu

Eindelijk! Fancafé ‘Beej Jan’ open

vrijdag 30 juli 2021

Eindelijk! Fancafé ‘Beej Jan’ open voor supporters
Het heeft even geduurd, maar nu is het dan eindelijk zover. Supporters van VVV-Venlo zijn met ingang van de wedstrijd tegen Panathinaikos FC (zaterdag 31 juli) van harte welkom om bij Fancafé ‘Beej Jan’ een pilsje te drinken óf een lekker broodje worst te eten. Voorafgaand aan de wedstrijd, tijdens de rust én na afloop van de wedstrijd is Fancafé ‘Beej Jan’ geopend.

Er is weliswaar vanwege de coronamaatregelen plek voor maximaal 160 ‘gelukkigen’, maar Fancafé ‘Beej Jan’ mag eindelijk de deuren openen en dat heeft lang geduurd. Marco Bogers daarover: “Onze supporters hebben zo lang het échte voetbalgevoel moeten missen. Dan is het toch fantastisch dat je én weer naar het stadion kan én dat je ‘Beej Jan’ in het Fancafé je medesupporters weer kunt ontmoeten en samen met hen kunt proosten op een leuke wedstrijd en hopelijk een mooi seizoen!”

Naam vereeuwigd op wanden Fancafé
Alle seizoenkaarthouders die afgelopen jaar een seizoenkaart hebben gehad en deze voor 22 juli 2021 hebben verlengd, zijn vereeuwigd op de wanden van het Fancafé. Deze week zijn alle namen op de wanden geplaatst. Kom jij zaterdag ook kijken of jouw naam er tussen staat?

‘Club van 50’
Fanclub d’n Twellefde Man en VVV-Venlo zijn samen op zoek naar supporters, bedrijven of groepen die lid willen worden van de ‘Club van 50’. Deze supporters, bedrijven of groepen zorgen voor een sfeervolle Koel door middel van een eenmalige bijdrage van € 100,- per seizoen. Al het verzamelde geld komt ten goede aan sfeeracties rondom de thuiswedstrijden van VVV. De leden van de ‘Club van 50’ komen met hun naam op de ‘Club van 50’-wand in het Fancafé. Heb je interesse om ook lid te worden, dan kun je een mail sturen naar info@fanclub-vvv.nl.

Fancafé ‘Beej Jan’ opent haar deuren 2 uur voor aftrap van de wedstrijd en is open tot 2 uur na het laatste fluitsignaal. Zaterdag zijn we dan ook vanaf 14.00 uur geopend!

Let op: voor een bezoek aan Fancafé ‘Beej Jan’ gelden de horecaregels, waarbij elke bezoeker geplaceerd op 1,5 meter moet zitten. Daarvoor is géén test-, herstel- of vaccinatiebewijs benodigd. Ga je vervolgens het stadion in, dan dien je een volledig vaccinatie- óf herstelbewijs of een negatieve coronatest, afgenomen binnen 24 uur voor de wedstrijd te tonen. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar.

mf2