Menu

enVisual #isdrbeej

dinsdag 20 november 2018

Opnieuw mogen we een nieuwe partner welkom heten in ons netwerk: enVisual uit Venlo.

enVisual is een full-service bureau voor ontwerp, zowel online als offline. Van traditionele grafische producten als een logo, brochure, visitekaartje, beursstand en flyer tot nieuwe media als een responsive website, online nieuwsbrieven, sociale media campagnes en narrowcasting. Maar ook voor beletteringen is enVisual het juiste adres, van ontwerp tot realisatie. Alles sluit naadloos op elkaar aan en versterkt elkaar. Een stijl, één uitstraling, perfecte harmonie. enVisual verbindt zich graag aan je organisatie. Dit noemen ze partnerschap.

Naast de traditionele producten en dienstverlening onderscheid enVisual zich ook middels het leasen van je website. Door een website te leasen bij enVisual krijg je als ondernemer wel de lusten en niet de lasten. Zij ontzorgen in elk leasepakket m.b.t. onderhoud, serverbeheer, technische update en beveiliging van de website. Waardoor de website altijd up to date is en jij je kan bezig houden met je eigen bedrijfsactiviteiten. Nieuwsgierig? Check www.envisual.nl.

Dank Roel de Kleermaeker en Ruud Seelen voor jullie vertrouwen en jullie bijdragen ten aanzien van onze posteracties in samenwerking met de enthousiaste supportersclub VVVolleKoel!

mf2