Menu

EP:Tummers trotse nieuwe broeksponsor

zaterdag 7 augustus 2021

Wij zijn verheugd te melden dat wij in EP:Tummers een nieuwe broeksponsor hebben gevonden. Hierdoor treden zij toe tot ons hoogste sponsorsegment, namelijk dat van Koelclub lid. Natuurlijk zijn we hier ontzettend blij mee. 

EP:Tummers
Een familiebedrijf sinds 1923 en hiermee al bijna 100 jaar een begrip in de regio. Met 8 winkels in Roermond, Panningen, Tegelen, Echt, Heythuysen, Horst, Weert en (vanaf 13 augustus) Sittard-Geleen, de grootste vakspeciaalzaak van Limburg op het gebied van witgoed en consumentenelektronica. EP:Tummers is met 8 eigen winkels, waarvan 4 megastores, één van de grootste leden binnen de ElectronicPartner group. Het bedrijf heeft ruim 120 medewerkers in dienst verspreid over de verschillende winkels. Daarnaast heeft EP:Tummers diverse Service Centers voor technische assistentie, eigen bezorgers en installateurs die de aankopen niet alleen bezorgen, maar ook helpen met het uitpakken, plaatsen, installeren, ophangen of inbouwen van het product. 

EP:Tummers Man of the Match
Niels Mulders, Commercieel Manager van VVV-Venlo: ‘’Vanzelfsprekend zijn wij EP:Tummers bijzonder dankbaar voor deze mooie nieuwe samenwerking. Graag gaan wij samen met hen het avontuur in de Keuken Kampioen Divisie aan, want wij hebben nog steeds veel impact in de regio Noord-Limburg. Een gebied waar EP:Tummers sterk vertegenwoordigd is en een bedrijf dat qua kernwaarden goed matcht met onze cultuur. Samen gaan we leuke dingen doen, zoals de EP:Tummers Man of the Match. Mooi ook dat zij zich direct committeren voor drie seizoenen, dit is een blijk van vertrouwen en we gaan elkaar de komende jaren alleen maar verder versterken!’’  

Chiel van Rijn, Algemeen Directeur van EP:Tummers, is tevens in zijn nopjes met deze nieuwe samenwerking: “Wij zijn lokaal gevestigd en betrokken in de maatschappij. Wij zoeken dan ook graag de samenwerking op met sterke partners uit de regio. VVV-Venlo is hier zeker een voorbeeld van. Op onze beurt zijn we trots dat we ons kunnen binden aan deze mooie club en de daar bijhorende community. Daar worden wij vrolijk van!” 

Wij danken EP:Tummers voor het gestelde vertrouwen en kijken uit naar onze samenwerking!  

mf2