Menu

Linthorst ambassadeur FC Robinstijn

woensdag 16 september 2020

‘We've got some news!’

Evert Linthorst treedt in de voetsporen van Matthijs de Ligt, Lasse Schöne en Dries Mertens. In navolging van deze wereldtoppers maakt Evert namelijk de ‘maatschappelijke transfer’ naar FC Robinstijn. Zijn ‘transfer’ werd gepresenteerd op de manier zoals men dat inmiddels in Venlo gewend is: met een mooie presentatievideo…

Bekijk hier de presentatievideo. ( Evert_Linthorst_Ambassadeur_V02 )

Als ambassadeur van de stichting komt hij daar zijn oud-trainer Maurice Steijn tegen, evenals oud VVV-ers en oud-ploeggenoten Clint Leemans en Damian van Bruggen.

FC Robinstijn is landelijk maatschappelijk partner van VVV-Venlo en de VVV Foundation. De stichting laat voetbalgerelateerde kinderwensen in vervulling gaan, voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar, die het om welke reden dan ook verdienen om eens een dag in het zonnetje gezet te worden. Denk hierbij aan:

*kinderen, die ernstig ziek zijn of zijn geweest;
*kinderen met een geestelijke of lichamelijke beperking;
*kinderen, die op een andere manier iets ingrijpends hebben meegemaakt in hun leven;

FC Robinstijn probeert de eigen voetbaldroom of fantasie van een kind uit te laten komen. Ieder kind heeft zijn eigen specifieke voetbalwens en FC Robinstijn probeert deze wens “op maat” te vervullen. Een bijzondere wensdag in het bijzijn van ouders, broertjes en zusjes en tot in de puntjes geregeld.

Op deze manier bezorgt FC Robinstijn, samen met haar samenwerkingsclubs én voetbalambassadeurs zoals Evert Linthorst, kinderen écht de dag van hun leven! Want het mooiste geluk, is toch het geluk van een kind…

 Evert, naast heel veel succes op de grasmat in het geel-zwart, wensen wij jou ook heel veel succes toe in het paars bij deze mooie ‘club’. Jouw talent komt óók bij FC Robinstijn absoluut tot z’n recht!!

 

mf2