Menu

Familie buffet voorafgaand aan #VVVVIT

woensdag 8 mei 2019

Wanneer:          15 mei 2019
Waar:                  Beej Benders
Tijd:                      17.15 - 18.45 uur

Woensdagavond , 15 mei, speelt VVV-Venlo de laatste wedstrijd van dit succesvolle seizoen. De wedstrijd start om 19.30 uur en dat biedt families of vrienden de ideale mogelijkheid om er een avondje uit van te maken. Daarom organiseren we in samenwerking met Beej Benders een overheerlijk buffet bij de versmarkt in Venlo.

Dinner bij Beej Benders mét Koelie
Voorafgaand aan deze wedstrijd krijgen onze fans de mogelijkheid om te dineren bij Beej Benders in Venlo. Een overheerlijk buffet, bestaande uit: 2 soorten vlees (gehaktballetjes en kipfilet), rijst en salade. Water en één consumptie is inbegrepen. Vanaf 17.15 uur zijn onze gasten welkom! Uiteraard is ook Koelie aanwezig om iedereen te voorzien van een heerlijke maaltijd. Let op, er zijn maximaal 100 kaarten beschikbaar.

Kaarten bestellen
Heb je al een seizoenkaart? Bestel dan een los ticket ‘Buffet Beej Benders’ in onze ticketshop voor maar € 10,-.

Nog geen ticket voor deze wedstrijd? Bestel dan een combikaart en koop een kaartje met het buffet bij Beej Benders! Ga naar Mijn VVV, kies je vak waar je tijdens de wedstrijd plaats wil nemen, kies het prijstype (normaal of jeugd) en rond de bestelling af.

Een combikaart bestel je al voor € 20,- en voor kinderen t/m 14 jaar slechts € 10,00. Let op: bestellen kan tot en met vrijdag 10 mei.

Bestel je kaarten in één bestelling
Voor deze wedstrijd geldt een vrije verkoop, wat betekent dat je zoveel mogelijk kaarten kan kopen als jij zelf wilt. Om inzicht te krijgen in het aantal personen per tafel, willen wij je vragen om het aantal tickets in één bestelling af te ronden. Zo weten wij of wij jullie tafel moeten dekken voor twee, drie, vier of meerdere personen.

mf2