Menu

Familie brunch voorafgaand aan #VVVVIT

dinsdag 16 april 2019

Wanneer:          28 april 2019
Waar:                  Beej Benders
Tijd:                      12.00 uur

Zondagmiddag, 28 april, speelt VVV-Venlo de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. De wedstrijd start om 14.30 uur en dat biedt families of vrienden de ideale mogelijkheid om er een dagje uit van te maken. Daarom organiseren we in samenwerking met Beej Benders een overheerlijke brunch bij de versmarkt in Venlo.

Brunch bij Beej Benders mét Koelie
Voorafgaand aan deze wedstrijd krijgen onze fans de mogelijkheid om te brunchen bij Beej Benders in Venlo. Een overheerlijk lunchbuffet zal worden geserveerd. Vanaf 12.00 uur zijn onze gasten welkom! Uiteraard is ook Koelie aanwezig om iedereen te voorzien van heerlijke broodjes. Let op, er zijn maximaal 100 kaarten beschikbaar.

Kaarten bestellen
Heb je al een seizoenkaart? Bestel dan een los ticket ‘Brunch Beej Benders’ in onze ticketshop voor maar € 10,-.

Nog geen ticket voor deze wedstrijd? Bestel dan een combikaart en koop een kaartje met de brunch bij Beej Benders en ontvang € 5,- korting! Ga naar Mijn VVV, kies je vak waar je tijdens de wedstrijd plaats wil nemen, kies het prijstype (normaal of jeugd) en rond de bestelling af.

Een combikaart bestel je al vanaf € 23,50 en voor kinderen t/m 14 jaar slechts € 11,00. Let op: bestellen kan tot en met woensdag 24 april.

Bestel je kaarten in één bestelling
Voor deze wedstrijd geldt een vrije verkoop, wat betekent dat je zoveel mogelijk kaarten kan kopen als jij zelf wilt. Om inzicht te krijgen in het aantal personen per tafel, willen wij je vragen om het aantal tickets in één bestelling af te ronden. Zo weten wij of wij jullie tafel moeten dekken voor twee, drie, vier of meerdere personen.

mf2