Menu

Fanavond op donderdag 4 juli

vrijdag 14 juni 2019

Net als de afgelopen seizoenen zal de jaarlijkse Fanavond van VVV-Venlo ook dit jaar weer plaatsvinden op de Maasboulevard, die voor de gelegenheid wordt omgetoverd in een geelzwart paradijs. Er is een geweldig gevarieerd programma voor je samengesteld en dat maakt de avond bij uitstek geschikt voor jong én oud! Noteer de datum alvast in je agenda: donderdag 4 juli.

Het absolute hoogtepunt is natuurlijk de presentatie van onze nieuwe selectie voor het aankomende seizoen in de Eredivisie. Nieuwe spelers, als Elia Soriano, Richard Neudecker, Steffen Schäfer en Thorsten Kirschbaum en alle anderen, zullen aan je worden voorgesteld. En natuurlijk kun je ook de handtekeningen scoren van de coryfeeën die VVV trouw zijn gebleven, zoals aanvoerder Danny Post, Roel Janssen en Peter van Ooijen.

Daarnaast zijn er allerlei activiteiten. Zo zijn onze eSporters aanwezig. Je krijgt de kans om een potje FIFA 19 te spelen tegen de gebroeders Cooiman. Kleintjes kunnen zich uitleven op springkussens, met leuke spelletjes en toffe voetbalactiviteiten. Er zijn diverse stands, Fanclub D’n Twellefde Man is aanwezig en je kunt allerlei VVV-Venlo-producten op de kop tikken. Uiteraard zullen er ook voldoende mogelijkheden zijn om je avondmaaltijd te nuttigen.

Het avondvullend programma begint om 17.00u en zal duren tot ongeveer 21.00u. Een gezamenlijke start van een nieuw seizoen, dus zet het alvast in je agenda: de VVV-Venlo Fanavond op donderdag 4 juli.

#SamenVVV

mf2