Menu

Fans genieten van lunch met selectie

woensdag 13 maart 2019

Woensdagochtend, 13 maart, een regenachtige en sombere dag. Maar niet voor iedereen! Om half 11 druppelen de eerste mensen binnen en een halfuur later zitten ze er alle vijftig! Allemaal winnaars van de VriendenLoterij die komen voor één doel: de Meet & Greet met de selectie en staf. 

Na de training en een rondleiding door het stadion, is het om één uur dan zover. De spelers en staf schuiven aan aan tafel en de lunch wordt geopend. De jonge fans glunderen van oor tot oor en zijn druk in de weer om de handtekeningen van alle spelers te verzamelen op hun gele bal, die ze kort daarvoor cadeau hadden gekregen. Ook de 'wat oudere fans' zijn er druk mee en is bij sommige een twinkeling in de ogen te herkennen. 

Aan het eind van de middag wordt nog een groepsfoto gemaakt en dan gaan de spelers en supporters naar huis. Een mooie dag om op terug te kijken. Wij danken al onze supporters die VVV-Venlo steunen door middel van de VriendenLoterij!

VriendenLoterij
Door VVV-Venlo te steunen, maakt u ook kans op fantastische Eredivisieprijzen. Prijzen zoals VVV-Venlo seizoenkaarten, tickets, Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de VVV-Venlo selectie.

Dankzij onze deelnemers en trouwe VVV-Venlo supporters ontvangt de voetbalclub jaarlijks een fantastisch bedrag voor de jeugdopleiding. Deze bijdrage maakt het voor VVV-Venlo mogelijk om de kwaliteit van de jeugdopleiding te verbeteren. Denk hierbij aan de aanschaf van nieuwe materialen, vervoer naar trainingen en ondersteuning van scholing.

Meer informatie over het steunen van VVV-Venlo door middel van de VriendenLoterij vind je hier.

mf2