Menu

Fanshop geopend op woensdagmiddag

dinsdag 5 mei 2020

 Inmiddels zitten we in de zevende week van de ‘Coronacrisis’. In de afgelopen zeven weken heeft iedereen, onze selectiespelers, onze fans, onze medewerkers en vrijwilligers, thuis gezeten. Na deze lange weken gaat trainer Hans de Koning en zijn technische staf op maandag 4 mei weer De Koel in om de trainingen op te pakken. En in diezelfde week gaat ook onze Fanshop weer voor het eerst open!

Vanaf woensdag 6 mei gaat onze Fanshop in het stadion één dagdeel per week open. Dat betekent dat we de komende weken elke woensdag geopend zijn van 13.00 tot 17.00 uur. Uiteraard met inachtneming van de regels en maatregelen van het RIVM: 

  • Hou 1,5 meter afstand van elkaar;
  • Maximaal 4 klanten tegelijk in de winkel;
  • Betalen gebeurt met pin. Contant betalen is niet mogelijk;
  • Het passen van kledingstukken is niet toegestaan;
  • Mocht u gezondheidsklachten hebben, of moet u hoesten, blijf dan thuis.

Tevens zal onze Fanshop aangepast zijn met, onder andere, strepen op de vloer ter aanduiding van de anderhalve meter. Er is een looproute uitgezet en onze medewerkers aan balie en kassa zullen achter plexiglas staan.

Wij zijn blij onze fans weer te mogen verwelkomen in onze Fanshop in Covebo Stadion - De Koel -. Komt u uw VriendenLoterij cadeaukaart inleveren of maakt u gebruik van de mega sale op wedstrijdshirts? Waar u ook voor komt. Wij staan voor u klaar! Maar hou te allen tijde de richtlijnen aan.

Ticket gerelateerde zaken
In samenspraak met de Eredivisie (ECV) komen we binnenkort met meer duidelijkheid over de gekochte (seizoens)kaarten van seizoen 19|20. Voor vragen over ticket gerelateerde zaken kunt u dan ook niet terecht in onze Fanshop. De tijdelijke opening van onze shop is bedoeld om gebruik te maken van Fanshop gerelateerde zaken zoals het aankopen van merchandise of het inleveren van de VriendenLoterij Cadeaukaarten. 

VriendenLoterij Cadeaukaart
Fans die onze club steunen door middel van het meespelen met de VriendenLoterij kunnen in het bezit zijn van een VriendenLoterij Cadeaukaart. Heb jij zo'n cadeaukaart in je bezit? Let op: De VriendenLoterij cadeaukaart is een prijs van de VriendenLoterij. Zij hebben besloten dat de kaart geldig blijft tot en met 30 juni 2020.
Meer informatie over de spelregels van de VriendenLoterij cadeaukaart vind je hier

Tot snel in Covebo Stadion - De Koel - !

mf2