Menu

Fanshop weer normaal geopend

dinsdag 2 juni 2020

Vanaf woensdag 3 juni gaat onze Fanshop in het stadion weer normaal open. Dat betekent dat we weer elke dag van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur geopend zijn. Uiteraard met inachtneming van de regels en maatregelen van het RIVM: 

  • Hou 1,5 meter afstand van elkaar;
  • Maximaal 4 klanten tegelijk in de winkel;
  • Betalen gebeurt met pin. Contant betalen is niet mogelijk;
  • Het passen van kledingstukken is niet toegestaan;
  • Mocht u gezondheidsklachten hebben, heeft u koorts of moet u hoesten, blijf dan thuis.

Tevens zal onze Fanshop aangepast zijn met, onder andere, strepen op de vloer ter aanduiding van de anderhalve meter. Er is een looproute uitgezet en onze medewerkers aan balie en kassa zullen achter plexiglas staan.

Wij zijn blij onze fans weer te mogen verwelkomen in onze Fanshop in Covebo Stadion - De Koel -. Komt u uw seizoenkaart verlengen, of maakt u gebruik van de mega sale op wedstrijdshirts? Waar u ook voor komt. Wij staan voor u klaar! Maar hou te allen tijde de richtlijnen aan.

VriendenLoterij Cadeaukaart
Fans die onze club steunen door middel van het meespelen met de VriendenLoterij kunnen in het bezit zijn van een VriendenLoterij Cadeaukaart. Heb jij zo'n cadeaukaart in je bezit? Let op: De VriendenLoterij cadeaukaart is een prijs van de VriendenLoterij. Zij hebben besloten dat de kaart geldig blijft tot en met 30 juni 2020.
Meer informatie over de spelregels van de VriendenLoterij cadeaukaart vind je hier

Tot snel in Covebo Stadion - De Koel - !

mf2