Menu

Feestelijke KoelKids sinterklaasmiddag

donderdag 28 november 2019

De jongste KoelKids waren gistermiddag te gast in Covebo Stadion - De Koel - voor de jaarlijkse KoelKids sinterklaasmiddag. Samen met Koelie, Sinterklaas en zijn pieten werd het een echt feest, waarvan de KoelKids duidelijk genoten.

Sinterklaas ontbrak aan het begin van de middag. Hij was namelijk ontvoerd door een boef. Om de boef te verslaan moesten onze dappere KoelKids vier spellen spelen en dat werd heel enthousiast gedaan! Bij elk spel werd er gestreden voor een chocoladeletter en ook enkele selectiespelers hielpen mee. Nadat ze uiteindelijk 4 chocoladeletters hadden verzameld, moesten ze een woord gaan vormen. Het woord ‘shop’ werd al snel geraden, waarna de pieten zich haastten naar de Fanshop en Sinterklaas daar in goede gezondheid aantroffen. Snel namen ze hem mee naar de KoelKids die heel blij waren. Enkele kinderen mochten bij Sinterklaas nog hun verhaaltje komen vertellen en Sinterklaas had natuurlijk voor alle KoelKids een mooi VVV cadeautje bij zich.

Na het lied ”Dag Sinterklaasje”, vertrok Sinterklaas weer met zijn pieten en gingen ook alle KoelKids tevreden naar huis.

 

mf2