Menu

Foundationmaand van start

woensdag 29 september 2021

De maand oktober staat in het teken van de VVV Foundation. De maatschappelijke stichting van onze club organiseert de Foundationmaand, waarin er op de kanalen van de foundation én VVV extra aandacht zal zijn voor de activiteiten van de VVV Foundation.

De VVV Foundation brengt mensen bij elkaar, zet hen in hun kracht en helpt hen om in topvorm te raken. De enorme aantrekkingskracht van sport én in het bijzonder van betaald voetbal speelt daarbij een belangrijke rol. De kracht van het logo, de ‘WOW-omgeving’ van Covebo Stadion - De Koel -, de voorbeeldfunctie van de spelers als rolmodel, het landelijke bereik dat onze club nog altijd heeft en het enorme netwerk van het VVV-Venlo Netwerk. Het zijn ‘Unique Selling Points’ van onze club, die de VVV Foundation gericht inzet.

Niets is zo gaaf als deelnemen aan een project met bijeenkomsten en sportactiviteiten in het stadion, waarbij de profvoetballers van VVV optreden als ambassadeurs en je ook nog eens het shirt van VVV mag dragen! De kracht van VVV gaat nog verder. Naast de unieke topsportomgeving biedt VVV-Venlo bijvoorbeeld ook een enorm groot businessnetwerk. Daar waar mogelijk worden middels dit netwerk verbindingen gelegd tussen bedrijven, organisaties en deelnemers van projecten, bijvoorbeeld wanneer het gaat om mensen die op zoek zijn naar werk.

Projecten
Middels verschillende projecten wil de VVV Foundation een leefstijl- en gedragsverandering stimuleren bij verschillende doelgroepen. Iedereen moet zich op zijn of haar eigen niveau gezond voelen. De VVV Foundation creëert bewustwording en enthousiasmeert tegelijkertijd ook alle deelnemers van de verschillende projecten in sporten en bewegen. Van de Peutertour tot aan wandelvoetbal met de Old Stars en van de Scholentour met basisschoolkinderen tot aan Shape voor jongeren met een ongezonde leefstijl.

Deze maand zal er extra veel aandacht zijn voor de VVV Foundation en het werk dat de maatschappelijke tak van VVV verricht. Als club vinden we het erg belangrijk om ook deze kant van de organisatie onder de aandacht te brengen. Daarom zal de wedstrijd VVV-Venlo - De Graafschap in het teken staan van de VVV Foundation en zal er in de maand oktober ook op de (online) kanalen van VVV-Venlo meer content over de VVV Foundation voorbij komen. 

mf2