Menu

Geen publiek welkom bij wedstrijden

woensdag 14 oktober 2020

Heel even leek alles goed te komen. Beperkt publiek was welkom in de stadions en er werd langzaam alweer gedroomd van volle stadions. Corona blijkt echter hardnekkiger dan gedacht én gehoopt, dus volgden opnieuw strengere maatregelen. Horeca gesloten, geen amateurvoetbal en opnieuw langere tijd geen publiek bij Ere- en Eerste Divisie wedstrijden.

Geen publiek bij wedstrijden
Voor onze supporters betekent dat opnieuw dat wij als club helaas geen toegang mogen verlenen bij de thuis- en uitwedstrijden. Dat geldt voor zowel seizoenkaarthouders als niet-seizoenkaarthouders. Het claimen van een ticket voor de aankomende wedstrijden is voor de huidige seizoenkaarthouders dan ook niet mogelijk.

Tot wanneer dit zal duren, is voor ons helaas ook onbekend. We blijven de ontwikkelingen rondom het Coronavirus en de maatregelen vanuit het RIVM en het kabinet op de voet volgen en proberen onze seizoenkaarthouders bij elke update zo goed mogelijk op de hoogte te stellen per mail, app, website en andere clubkanalen. Houd daarom je mailbox of onze website goed in de gaten.

Tegemoetkomingen
Voorafgaand aan dit seizoen is er rekening gehouden met het scenario dat supporters niet bij de wedstrijden aanwezig mochten zijn. Hiervoor zijn destijds enkele tegemoetkomingsopties in het leven geroepen, waar je voorafgaand aan het seizoen bij het aanschaffen van je seizoenkaart, aanspraak op kon maken. We zijn achter de schermen dagelijks bezig met de mogelijkheden om onze supporters zoveel mogelijk te blijven betrekken bij onze club in een wereld die elke dag veranderd.

#SamenVVV

mf2