Menu

Gezocht | Stagiair communicatie & Media

donderdag 23 december 2021

De VVV-Venlo Jeugdopleiding is al jaren sterk vertegenwoordigd in de regio Noord- en Midden Limburg en nog altijd groeiende als Jeugdopleiding. De VVV-Venlo Jeugdopleiding is een gerespecteerde opleiding binnen Nederland van waaruit de laatste jaren steeds meer jeugdspelers doorstromen richting onze hoofdmacht en het betaalde voetbal.

Ter versterking van de VVV-Venlo Jeugdopleiding zoeken wij vanaf 2022 gemotiveerde stagiairs voor onze communicatie en media opdrachten.

Stagiair Communicatie & Media VVV-Venlo Jeugd:


Wat zoeken wij:

Je bent een student die op zoek is naar een toffe stageplaats! Je bent minimaal twee doordeweekse dagen en de zaterdag (wedstrijddag) aanwezig op de club. Je hebt affiniteit met voetbal en het liefst met VVV-Venlo. Je hebt ervaring met social media, bent proactief, creatief en zelfstandig.

Werkzaamheden:
Je bedenkt en ontwerpt dagelijks toffe content voor de social media-kanalen van de VVV-Venlo Jeugdopleiding. Van virale video’s tot gave graphics tot heerlijke wedstrijd- of trainingfoto’s. Vervolgens vertaal je dit naar juiste posts op elk van onze social media-accounts (Instagram, Twitter en Facebook). Je komt zelf met (nieuwe) creatieve ideeën om de zichtbaarheid van de VVV-Venlo Jeugdopleiding te vergroten.

Wij bieden:
- Een boeiende functie in een dynamische omgeving
- Doorgroei mogelijkheden
- Interne bijscholing volgens de VVV-Venlo huisstijl
- Kledingpakket
- Beloning volgens vrijwilligersbeleid

Interesse:
Ben jij deze enthousiaste persoon met passie voor het spelletje en de handigheid op de social media? Reageer dan op deze vacature door je motivatie en CV te mailen naar jjanssen@vvv-venlo.nl  o.v.v. ‘’Vacature Communicatie & Media’’.

 

mf2