Menu

Hela terug in hoogste sponsorsegment

zaterdag 17 augustus 2019

Hela terug binnen ons hoogste sponsorsegment, welkom bij de Koelclub!

Nog even en dan gaat de wedstrijd tegen Ajax van start, maar niet voordat we Hela officieel aan jullie presenteren als nieuwste Koelclub lid. Wij zijn super trots op het feit dat Hela, een fantastisch mooi familiebedrijf uit Venlo, weer voor een intensieve samenwerking met VVV-Venlo gaat. Hela, groot geworden met de enige echte Kruiden Ketchup Curry is en blijft een avontuur met smaak! Het succes van Hela Kruiden Ketchup Curry is ongeëvenaard. Deze kruidige, lekkere saus verovert een steeds grotere plaats in de keuken. Hela Kruiden Ketchup Curry is niet alleen heerlijk op snacks, maar ook een ideale en perfecte basis voor soepen, marinades en maaltijden. Ook met hun nieuwste aanwinst in hun assortiment: Hela Kruiden Ketchup Pinda zullen zij goed scoren.

Algemeen directeur Hay Thissen is trots op de samenwerking: “Wij zijn verheugd op het feit dat we de samenwerking met VVV-Venlo nieuw leven gaan inblazen. Wij zijn trots op de ontwikkelingen en resultaten binnen de club en dat Venlo zo’n mooie voetbalclub heeft, met een gunfactor binnen het hele land. Samen met VVV-Venlo hebben wij als doel om de meest gastvrije club van de Eredivisie te worden, hier beginnen we vandaag mee. Smaak is voor ons het allerbelangrijkste en wij gaan heel Nederland meenemen in onze mooiste producten, waarbij proeven centraal zal komen te staan. We hebben leuke ideeën die wij de komende periode verder zullen gaan uitwerken met ons enthousiaste team!”

Niet alleen Hay is trots op de samenwerking, ook directeur Marco Bogers kijkt enorm uit naar de nieuwe samenwerking. “Hela is natuurlijk een fantastisch merk om binnen onze Koelclub te verwelkomen, een merk waar niemand om heen kan. Daarnaast is het natuurlijk geweldig dat zij richting onze supporters, maar ook de uitsupporters leuke activaties gaan doen. Samen gaan we voor die meest gastvrije club uit de Eredivisie!”

Wij danken Hay Thissen en zijn team voor het vertrouwen in onze club en we gaan er een mooie samenwerking van maken!

#SamenVVV

mf2