Menu

Heracles – VVV-Venlo verplaatst

maandag 26 april 2021

De wedstrijd Heracles – VVV-Venlo, die oorspronkelijk op vrijdag 30 april zou worden gespeeld, is verplaatst naar zaterdag 1 mei. Op Erve Asito in Almelo zal die middag afgetrapt worden om 16.30 uur.

De wedstrijd is in overleg met KNVB, lokale autoriteiten én beide clubs verplaats naar zaterdagmiddag zodat dat de thuisclub, Heracles Almelo, meer voorbereidingstijd heeft voor het duel dat met de aanwezigheid van beperkt publiek zal worden afgewerkt. Vanwege het feit dat de beslissing om te spelen mét publiek pas zo kort voor de bewuste speeldag kon worden genomen, heeft de club uit Almelo extra tijd gevraagd om alle zaken zoals kaartverkoop én testbeleid, juist en volgens alle geldende coronamaatregelen in de steigers te zetten. Dat verzoek is geaccepteerd door alle betrokken én belanghebbende instanties.

Voor VVV-Venlo is het de eerste wedstrijd uit een reeks van vier finales in de strijd om lijfsbehoud in de Eredivisie. De club speelt vervolgens nog tegen RKC Waalwijk ( 8 mei, thuis), Ajax ( 13 mei, uit) en FC Emmen ( 16 mei, thuis).

mf2