Menu

Het geelzwart rondom #VVVHEE

dinsdag 1 oktober 2019

Afgelopen zaterdag namen onze mannen het op tegen SC Heerenveen, een wedstrijd die mede mogelijk werd gemaakt door wedstrijdsponsor Willems Bouwbedrijf.

Een slordige beginfase zorgde afgelopen zaterdag voor een vroege 0-2 achterstand tegen SC Heerenveen. Het werd uiteindelijk op voetbalgebied een teleurstellende avond, maar mét enkele hoogtepunten!

Fan of the Match
Zo beleefde onze Fan of the Match toch een memorabele avond. De Fan of the Match was Houssam Eljamali. Hij zit in groep 7 van de Taalbrug in Venlo. Houssam is een druk mannetje, maar tevens ook verlegen en voetbalt zelf bij SC Irene in Tegelen bij de E-tjes.

De Taalbrug  is speciaal onderwijs voor slechthorende/dove leerlingen of leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis. Houssam praat en verstaat je gewoon als je met hem spreekt. Hij heeft alleen een taalontwikkelingsstoornis.

Samen met de scheidsrechter liep hij het veld op, even daarvoor had hij Robert Maaskant ontmoet. Voor even vergeet hij al z’n zorgen en het meeste kijkt hij uit na de wedstrijd, want dan ontmoet hij al zijn helden!

KiKa
Zowel thuisploeg VVV-Venlo als gastclub sc Heerenveen heeft zich verbonden aan KiKa, de stichting die als hoofddoelstelling heeft om kinderkanker terug te dringen. Een fantastisch goed doel derhalve, wat alle support kan gebruiken. Om KiKa het podium te geven dat het verdient, prijkt de uiting van de stichting bij VVV-Venlo, met dank aan de nieuwe, onbekende, broeksponsor, op de broek van de spelers van het eerste elftal. Bij de mannen van sc Heerenveen wordt de voorzijde van het shirt met de ‘pompeblêden’ gesierd door de stichtingsnaam.

Mifa FIFA Rustbattle
In de rust werden Yildert Kuijpers en DEV-Arcen uitgeroepen tot winnaar Latje trap in het seizoen 18|19. Daarna volgde meer spektakel op het veld dankzij Mifa. VVV-Venlo Onder-13 toonde namelijk hun voetbalkwaliteiten op de Mifa FIFA skillgames. De jonge talenten dribbelde door een parcours om vervolgens gericht af te werken op doel.

Ondanks een heleboel aanvallende intenties in de tweede helft, wist VVV de vroege achterstand niet meer ongedaan te maken. Uit een counter kwamen de Friezen in de slotfase op een comfortabele 0-3 voorsprong.

Budget Home Store XXL Man of the Match
Negentig minuten die we maar snel vergeten, ondanks de strijd die is geleverd. Lee Cattermole werd dankzij zijn strijdlust uitgeroepen tot de Budget Home Store XXL Man of the Match. Winnaar was Bjorn Aerts die er dus vandoor ging met € 150,- shoptegoed bij de Budget Home Store XXL in Horst. Linda van de Ven raadde bijna het goede bezoekersaantal, maar zat er in ieder geval het dichtstbij en won daarmee 2 bioscoopkaarten van CityCinema!

De ballen van AutoArena
AutoArena had nog een cadeautje voor de fans die iets langer bleven zitten in het stadion. De spelers trapten namelijk 10 ballen het publiek in en de gelukkige winnaars mochten niet alleen de bal houden, maar rijden binnenkort ook weer in een schone auto!

mf2