Menu

Het geelzwart rondom #VVVHER

maandag 17 februari 2020

Een belangrijke overwinning afgelopen vrijdag in Covebo Stadion - De Koel -. De drie punten bleven in Venlo na het eerste thuisdoelpunt ooit gescoord in de Eredivisie door onze aanvoerder Danny Post. De wedstrijdbalsponsor was ditmaal ACS Cleaning en de aanvoerdersband ging naar onze cateringpartner YveY. ADON Systems en Daniëls Traprenovatie waren daarnaast de trotse wedstrijdsponsoren van VVV-Venlo – Heracles Almelo. Verder waren er rondom de vrijdagavondwedstrijd natuurlijk weer talloze noemenswaardige gebeurtenissen.

Valentijnswedstrijd
14 februari 2020, natuurlijk stond deze wedstrijd in het teken van Valentijnsdag! Daarom maar liefst twee winacties via onze socials. Melvin Peeters mocht samen met Jaleesa de wedstrijd vanaf de Viking LoveSeats bekijken. Maikel Smits was de gelukkige winnaar van het gepersonaliseerde VVV-hartjeskussen en twee VIP-tickets. Hij had de kaartjes te danken aan Monique Smits, die ervoor zorgde dat op het kussen de naam ‘Opa’ kwam te staan, verzonnen door opa’s kleinkinderen.

Roel Janssen speelde vorige week in Heerenveen zijn 100ste officiële wedstrijd voor VVV-Venlo. Hij werd daarom voorafgaand aan deze wedstrijd even in het zonnetje gezet. Hij nam een bos bloemen en een mooie canvas in ontvangst die ongetwijfeld thuis een mooie plaats zal krijgen.

De Fan of the Match tijdens de Valentijnswedstrijd was Ilja. Hij mocht met Hans de Koning en Jay Driessen op de foto voorafgaand aan de wedstrijd en hij beleefde een te gekke avond in Venlo.

Rustactiviteiten
Voorafgaand aan de wedstrijd mochten er natuurlijk weer talloze KoelKids met hun idolen het veld van De Koel betreden. In de rust hadden we ditmaal niet één, maar twee activiteiten. Voor onze sfeertribune vond het ZappSport latje trap plaats. Van onze eigen O13 kregen vijf spelers drie kansen om de lat te raken. Vanaf de verste afstand lukte het dan eindelijk, vijf punten voor VVV-Venlo!

Aan de andere kant van het veld vond de Mifa FIFA-Rustbattle plaats. De Duitse PartnerClub van de week SV Schwarz-Weiss Schwanenberg uit Erkelenz scoorde acht punten. De jeugdspelers Lion Braun, Max Steinhagen, Felix Theissen, Tim Wergers en Neo Wilms zorgden voor de punten. In het tussenklassement neemt Schwanenberg een gedeelde vijfde plaats in.

Man Of The Match
De Man Of The Match was uiteindelijk de matchwinner en onze aanvoerder Danny Post. Barry Phillips was de gelukkige winnaar van de Budget Home Store XXL tegoedbon ter waarde van €150,-.

 

mf2