Menu

Het geelzwart rondom #VVVPSV

maandag 20 januari 2020

Zondag 19 januari werd de competitie hervat in Covebo Stadion - De Koel - met een wedstrijd tegen PSV. Een spannende wedstrijd waar na afloop de wedstrijdbal werd uitgereikt aan sponsor Kanters en de aanvoerdersband van Nils Röseler naar Hafkamp Gerechtsdeurwaarders ging.

De 6-jarige Clem Jansen was gedurende de wedstrijd de Fan of the Match en hij zag hoe VVV-Venlo streed voor wat het waard was en zelfs op voorsprong kwam door een benutte strafschop van Johnatan Opoku. Het leek er lang op dat VVV de eerste competitiewedstrijd van 2020 ging winnen maar diep in blessuretijd zorgde Dumfries voor de gelijkmaker.

Naast Clem Jansen, die uiteraard voorop liep bij de opkomst, werden de spelers vergezeld door twee Cloud Angels tijdens de player escort. Zij zagen bij aankomst op het veld als eerste hoe De Koel geelzwart kleurde tijdens een mooie sfeeractie en de Cloud Angels verrichte daarna de aftrap van de wedstrijd. 

Luc Nilis verwelkomt supporters
Onze assistent trainer Luc Nilis liep voorafgaand aan de wedstrijd naar de tunnel van het uitvak waar de supporters van PSV vervolgens een warm onthaal kregen door de oud spits van de Eindhovenaren. Veel fans grepen hun kans en gingen met het clubicoon op de foto.

Resifence & KiKa
Voorafgaand aan de wedstrijd werd bekend dat VVV-Venlo een nieuwe broeksponsor kreeg voor het resterende seizoen. Resifence stond het eerste half jaar de sponsorplek af aan KiKa en met een mooi filmpje waarin Danny Post de hoofdrol speelde, werd zondag de nieuwe broeksponsor aangekondigd.

In de rust van het treffen tussen VVV-Venlo en PSV kreeg KiKa een geweldig mooie cheque uitgereikt. VVV-Venlo wil alle donateurs en in het bijzonder Resifence nogmaals bedanken voor hun bijdrage.

Mifa-FIFA rustbattle
Na 45 minuten voetbal was het de beurt aan partnerclub van de week SV Panningen/SV Egchel om de honneurs waar te maken tijdens de Mifa-FIFA rustbattle. Het jeugdteam van SV Panningen/SV Egchel, bestaande uit Jorn Boonen, Milan Chatrou, Tren Joosten, Amin Olomani en Sam Vercoulen, behaalde 7 punten en dat is goed voor een zesde plek op de huidige ranglijst.

Winnaars
VVV-PSV eindigde uiteindelijk in een gelijkspel maar evengoed bekeken twee VIP-winnaars de wedstrijd vanaf de eretribune. Eric Hamakers was de eerste gelukkige van 2020 die samen met nog iemand ongetwijfeld heeft genoten van de wedstrijd in een zonovergoten Koel.

Zoals gezegd kregen alle supporters voorafgaand aan de wedstrijd een geel of een zwart vel waarmee ze bij de opkomst het gehele stadion geelzwart lieten kleuren. Met deze actie hebben ook nog eens vijf fans een echte zitzak van VVV-Venlo gewonnen, gefeliciteerd!

mf2