Menu

Het geelzwart rondom #VVVUTR

maandag 3 februari 2020

Na de belangrijke overwinning in Waalwijk stond er zondag 2 februari een treffen met FC Utrecht op het programma. Vier punten uit twee duels is de balans die VVV dit seizoen haalde tegen de ploeg uit de Domstad, een prima prestatie. Er gebeurde uiteraard weer een heleboel rondom de tweede thuiswedstrijd van 2020!

Voorafgaand aan het duel werd een minuut stilte in acht genomen voor de onlangs overleden archivaris van VVV-Venlo, Bear Hiddens. Een indrukwekkende minuut waar de hele Koel op mooie wijze zijn steun beoogde aan de nabestaanden.

Na de wedstrijd die in veel opzichte vergeleken kon worden met de wedstrijd tegen PSV, ging onze aanvoerder Danny Post op de foto met de aanvoerdersbandsponsor Hovens Collin Verpakkingen BV en de wedstrijdbal werd uitgereikt aan Weemen Web|Print|Promo.

Fan Of The Match
Vandaag niet een maar twee keer een Fan Of The Match. Tim Ising en Stef Ouwekerk mochten onder andere op de foto met Jay Driessen, die de taken overnam van een zieke Hans de Koning. Zij beleefden een onvergetelijke dag in Covebo Stadion - De Koel - en zagen hoe Darfalou wederom VVV op voorsprong zette en Thorsten Kirschbaum een penalty stopte, die helaas overnieuw moest worden genomen.

Mifa-FIFA rustbattle
In de rust was het de beurt aan Mees Barmentlo, Giel van Hagen, Roy Kerkels, Gijs Verspeek en Wessel ter Voert namens partnerclub NWC Asten om de Mifa-FIFA rustbattle te gaan spelen. In totaal scoorden de spelers 8 punten en daarmee zijn ze goed voor een vijfde plek op de ranglijst. Het Duitse SV Niersia 1919 blijft met een totaal van 13 punten nog steeds koploper in het tussenklassement.

Oussama Darfalou werd door onze supporters uitgeroepen als Man Of The Match. Met zijn doelpunt was hij wederom belangrijk voor VVV-Venlo. Peter Schattevoet was daarmee de gelukkige winnaar van de Budget Home Store XXL tegoedbon ter waarde van €150,-.

 

mf2