Menu

Het geelzwart rondom #VVVVIT

maandag 21 oktober 2019

Afgelopen zaterdag speelde onze mannen een thuiswedstrijd tegen Vitesse. Deze wedstrijd werd mede mogelijk gemaakt door wedstrijdsponsor Tip Trailerservice. Ook was er een aanvoerdersbandsponsor: Janssen Staalwerk.

VVV-Venlo speelde een goed eerste half uur, maar maakte de kansen niet af. Dit deed Vitesse echter wel en daarom stonden de Arnhemmers met de rust al op een 0-3 voorsprong. Dit was niet meer om te keren voor VVV-Venlo en dus ging deze thuiswedstrijd verloren. Er waren rondom de wedstrijd verschillende hoogtepunten rond en op het veld.

Fan of the Match
De fan of the match had een avond om niet snel te vergeten. De Fan of the Match was Lynn Souren. Lynn heeft een zwaar jaar achter de rug. In haar lichaam is vorig jaar reuma ontdekt, waardoor ze niet meer de energie heeft die ze altijd had.

Ondanks dat voetbalt Lynn met haar tweelingzus bij de Venlosche Boys en droomt er nog altijd van om de nieuwe Lieke Martens te worden.  Ook is Lynn groot fan van VVV en wanneer ze zelf niet aan het voetballen is, volgt ze VVV op de voet.

Voordat de wedstrijd begon, heeft Lynn nog een praatje gemaakt met trainer Robert Maaskant en daarna liep ze samen met de scheidsrechter het veld op. Na de wedstrijd ontmoette ze haar helden van VVV in het spelershome. Daar heeft ze ook van iedere speler een handtekening gescoord!

Mifa-FIFA rustbattle
Tijdens de rust van de wedstrijd beet SV Blerick, als Partnerclub van de week, het spits af met in de nieuwe competitie van de Mifa-FIFA rustbattle.

Eljonay Ayal, Jente Hovens, Arda Ahmat Koksal, Bruce Mathey en Yessin Zeelen scoorden met de FIFA Skillgame een teamtotaal van acht punten. Omdat zij als eerste team deelnamen aan de Mifa-FIFA rustbattle staat SV Blerick hiermee op pole-position in het huidige seizoen.

Twee kaarten voor City Cinema
Het juiste toeschouwersaantal werd niet geraden, maar Bram Delvaux zat er het dichtstbij en dus ging hij er vandoor met twee kaarten voor City Cinema in Venlo. Geniet van de film!

mf2