Menu

Holbox trotse nieuwe rugsponsor

woensdag 20 juni 2018

Tijdens de Haringparty van Navenant, welke gisteren heeft plaatsgevonden bij Beachclub Degreez, hebben we het glas mogen heffen op een fantastische samenwerking tussen Holbox en VVV-Venlo. Vanaf het nieuwe seizoen zal Holbox, als rugsponsor, namelijk een prominente plek krijgen op het wedstrijdshirt van VVV-Venlo. Als VVV-Venlo zijnde, zijn we erg trots dat een mooi bedrijf als Holbox via VVV-Venlo verder wil bouwen aan hun sterke merk.

Holbox is een internationaal georiënteerd familiebedrijf dat sinds 1976 gespecialiseerd is in ontwerp, design en productie van displays. Ze bieden een totaalpakket op het gebied van Point of Sale materiaal. Dat betekent: van ontwerp en eerste schets tot en met de productie van displays, verpakken en logistiek.

Jan Hol, oprichter van het bedrijf, vertelt vol trots; “Vroeger rende ik als klein kind al rond bij VVV-Venlo. Geboren onder aan de berg, heb ik altijd een speciale band gehad met de club. VVV timmert flink aan de weg, voor ons dus het ideale moment om weer een prominente rol in te nemen als rugsponsor. We gaan er met z’n allen een onvergetelijk seizoen van maken, waarbij we de jongens met ons partnership hopelijk het juiste zetje in de rug kunnen geven op nog meer mooie resultaten.”
Ook Marco Bogers is erg trots op dit partnership: “Fantastisch dat een bedrijf uit het Midden-Limburgse een dergelijk partnership met ons aangaat, een mooi signaal richting de regio en natuurlijk een bedrijf wat landelijk en zelfs ver daar buiten een begrip is in hetgeen ze doen.”

Begin juli zal het nieuwe shirt gepresenteerd worden. Naast Holbox, zal zoals eerder gecommuniceerd ook Viking een plek op de rug innemen. Daarnaast zullen Seacon, ACS cleaning en Personato hun vertrouwde plek op het shirt innemen. Hiermee zijn op dit moment alle shirtposities ingevuld en kunnen we ons verder gaan focussen op mooie partnerships en gaan we ons voorbereiden op een prachtig seizoen.

mf2