Menu

Humor, bier & ballen -> SeizoensKickoff

woensdag 25 september 2019

Rond half vijf druppelden de eerste gasten binnen voor het eerste officiele businessevent van dit seizoen. Ongeveer drie kwartier later stond het Lindeboom Voetbalcafé vol met ruim 250 enthousiaste partners om het Business seizoen officieel te openen. Een seizoen vol met mooie evenementen, zoals het Duitse bedrijfsbezoek, de verbindsessies en in de tweede seizoenshelft de TOP-Ontmoeting, het event om te netwerken! Maar dus eerst de SeizoensKickoff!

Marco Bogers trapt door middel van een video de avond officieel af. Hij vertelt over de laatste ontwikkelingen, de verbouwingen in de zomer, de verkochte aandelen en ook de hoogtepunten van de eerste zeven wedstrijden komen voorbij. Het eerste doelpunt van Soriano, de scorende Evert Linthorst of het droomdebuut van John Yeboah. Het leverde ons nu al negen punten op en dat is nog maar het begin van dit prille seizoen. Ook YveY stelt zichzelf officieel voor, ook al lijken onze gasten al niets anders meer gewend te zijn dan de betaalkaart en de extra foodcorners op de Businesstribune. Maar ook YveY wil en zal blijven verbeteren.

Dan is het podium voor Kees Jansma, voor even dan. Want hij zet niet zichzelf, maar de spelers in de schijnwerpers. Van Thorsten Kirschbaum tot Christian Kum en van Simon Janssen tot Richard Neudecker. Alle spelers worden keurig voorgesteld door de sportjournalist die van 2004 tot 2014 ook perschef was bij het Nederland voetbalelftal.

Na de korte pauze, enkele biertjes en hapjes, was het tijd voor ‘Bier & Ballen’. Een programma vol voetbalanekdotes, verhalen, humor én live muziek. Chris van Nijnatten, mede oprichter van ‘Bier & Ballen’ laat zijn licht schijnen over de geschiedenis van het voetbal en VVV. Sjoerd Mossou, voetbalcolumnist van het AD en NAC-fan, spreekt over de legendarische trap die door vele voetballers wordt geprezen, maar ook gehaat. Een stukje, zoals hij het zegt, ‘unieke historie binnen het Europese voetbal’. Als derde is Kees Jansma aan de beurt en hij vertelt over de drie trainers die hij heeft meegemaakt bij het Nederlands Elftal: Marco van Basten, Bert van Marwijk en Louis van Gaal. Die laatste is hem het beste bij gebleven, niet alleen vanwege zijn soms merkwaardige gedrag, maar zeker ook als persoon en coach. Ook Stan Valckx krijgt de lachers op zijn hand door zijn mooie voetbalanekdotes uit het verleden.

Tussen alle verhalen en grappen door werd in de Rabobank Venlo Businesslounge het eten voorbereid en werden onze gasten voorzien van overheerlijke gerechten van nieuwe horecapartner YveY. Wij hoeven u vast niet te vertellen dat het nog lang gezellig bleef in onze businesslounge.

Samen met onze partners kunnen we terugkijken op een zeer vermakelijke SeizoensKickoff. Laat dat seizoen maar komen!

mf2