Menu

Info: business- en betaalkaarten

dinsdag 30 juli 2019

Voordat we kunnen gaan aftrappen, willen we uiteraard wel dat alles goed is geregeld voor u als partner. Om alles in goede banen te leiden is er voor gekozen om uw parkeerkaart(en), businesskaart(en) en eventuele businesstegoed voor vrienden op te sturen. Heeft u deze nog niet mogen ontvangen? Neemt u dan contact op met uw accountmanager.

Extra aandacht is er voor de consumptietegoeden. Met ingang van dit seizoen hebben we een nieuw betaalsysteem en kunt u elektronisch betalen. Let op: contante betaling is niet meer mogelijk. Onze vrienden van VVV ontvangen hun tegoed op hun businesskaart. Overige partners die recht hebben op een tegoed conform pakket ontvangen een aparte betaalkaart. Deze liggen zaterdag klaar bij de businessbalie.

Ook kunt u in het Lindeboom Voetbalcafé bij de kassa (voorheen oude muntverkoop) een extra kaart kopen (borg € 2,-) en er een willekeurig tegoed op laten zetten. Dit kan via een pintransactie of via contante betaling. Mocht u nog in het bezit zijn van zwarte consumptiemunten van vorig seizoen, dan kunt u deze bij onze kassa omruilen voor een extra tegoed op uw betaalkaart. Overige munten zijn in het nieuwe seizoen niet meer geldig.

mf2