Menu

Informatie avond Youngsters

dinsdag 14 augustus 2018

Vorig jaar zijn enkele enthousiaste supporters gestart met het supportersinitiatief Youngsters. Deze groep jongeren heeft zich laten zien als fanatieke supporters, die actief sfeer maken op de tribunes bij zowel thuis- als uitwedstrijden.

Vanwege het eerste succes van Youngsters én het belang van deze leeftijdsgroep voor het binden van de jeugdige VVV-supporter voor de toekomst, wordt Youngsters komend jaar doorontwikkeld. Via twee soorten lidmaatschappen is Youngsters nu toegankelijk voor iedere supporter in de leeftijd 12 t/m 21 jaar. Als lid van Youngsters krijg je niet alleen een Youngster polo, sweater en korting op aankopen in de Fanshop, maar ook toegang tot exclusieve Youngster-activiteiten. Denk hierbij aan supportersgerelateerde workshops, maar ook gezellige uitjes, een eSports clinic én een voetbalmiddag met selectiespelers. 

Woensdagavond 22 augustus organiseren wij om 19.00 uur een informatieavond voor supporters die interesse hebben om zich aan te sluiten bij Youngsters in het Lindeboom VVVoetbalcafé. Tijdens deze avond geven we nadere toelichting op Youngsters en is er de kans om je officieel aan te melden als Youngster.

Alle nieuwe leden ontvangen van ons direct een welkomstcadeau.

Ben jij in de leeftijd 12 t/m 21 jaar én natuurlijk VVV-supporter? Meld je dan aan voor deze bijeenkomst via DeTrapOmhoog@vvv-venlo.nl.

mf2