Menu

Jafar Arias door Hiddink geselecteerd

zondag 30 augustus 2020

Spits Jafar Arias is door de kersverse bondscoach van Curaçao, Guus Hiddink, geselecteerd voor het trainingskamp dat de nationale ploeg de komende dagen belegd in Nederland. Arias mag zich zondagavond melden in Badhoevedorp, waar hij op maandag en dinsdag met de ploeg zal meetrainen. Dinsdagavond zal hij de weg naar Venlo weer maken, aangezien hij vrijdagavond bij de selectie zit voor de belangrijke laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding.

Vrijdag 4 september aanstaande treedt VVV-Venlo namelijk in de Herman Teeuwen Memorial aan tegen Borussia Mönchengladbach. De wedstrijd begint om 19.00 uur in Covebo Stadion - De Koel -.

Voor Jafar Arias is het niet de eerste keer dat hij geselecteerd wordt voor het nationale team van Curaçao. Eerder al speelde hij zeven officiële wedstrijden voor ‘Los Azules’. Curaçao speelt overigens tijden het trainingskamp in Nederland géén officiële wedstrijd. Bondscoach Guus Hiddink onderwerpt de Antillianen in zijn eigen vaderland van maandag tot en met zaterdag aan een reeks van trainingen.

mf2