Menu

Jafar Arias sluit aan bij Curaçao

woensdag 28 oktober 2020

Spits Jafar Arias is wederom geselecteerd voor het nationale team van Curaçao. De 25-jarige Arias nam eerder dit seizoen deel aan een korte trainingsstage in Nederland. Nu vliegt hij tijdens de interlandperiode naar de Antillen.

Als voorbereiding op het CONCACAF-kwalificatietoernooi voor deelname aan de FIFA World Cup Qatar 2022, organiseert de voetbalbond van Curaçao een trainingsstage op het Caribische eiland.

Jafar Arias is door de bond uitgenodigd om deel te nemen aan de trainingsstage tijdens de periode van 9 november tot en met 17 november. De trainingsstage is een laatste mogelijkheid voor de spelers om voorafgaand aan de kwalificatiewedstrijden kennis te maken met de nieuwe staf van het nationale team. Die wedstrijden zullen namelijk in maart 2021 gaan plaatsvinden. De wedstrijden zouden beginnen in september 2020, maar de start werd uitgesteld vanwege de Coronapandemie.

Het nationale elftal van Curaçao staat onder leiding van bondscoach Guus Hiddink. VVV-Venlo feliciteert Jafar met deze uitverkiezing en wenst hem heel veel succes tijdens de trainingsstage.

mf2