Menu

Jeugdspeler naar PSV

vrijdag 12 april 2019

Jeugdspeler Niek Janssen maakt aan het einde van het lopende seizoen de overstap naar de jeugdopleiding van PSV. De 12-jarige doelman komt dit seizoen uit voor VVV-Venlo Onder 13 en heeft ervoor gekozen zijn opleiding te vervolgen bij de Eindhovense club. Janssen kwam drie seizoenen geleden over van partnerclub Sparta'18 uit Sevenum en stroomde in bij VVV-Venlo in de Onder 11. 

Binnen de Venlose Jeugdopleiding wordt met trots gekeken naar de overstap van de talentvolle doelman: “Hard werken wordt beloond zeggen ze wel eens. Het afgelopen seizoen is de ontwikkeling van Niek in een sneltreinvaart gegaan. Dat er wederom een jeugdspeler de overstap maakt naar een topdrie club in Nederland is een bevestiging dat we de juiste weg zijn ingeslagen binnen onze opleiding. Het is een compliment naar een ieder die zijn steentje daaraan bijdraagt”, laat O13 trainer Joeri Janssen weten over de overgang van de doelman. 

VVV-Venlo wenst Niek na dit seizoen veel succes bij PSV. De club ontvangt voor de speler een opleidingsvergoeding conform de reglementen van de KNVB.

 

mf2