Menu

Jeugdteams spelen oefenwedstrijden

maandag 20 augustus 2018

Voor de meeste teams uit de Jeugdopleiding starten komend weekend de officiële wedstrijden in de bekercompetitie. Afgelopen zaterdag stonden er voor de ploegen nog oefenwedstrijden op het programma. VVV-Venlo O17 nam deel aan de Beau Vilters Memorial 2018, het TOP O17 toernooi bij SHH Herten, O19, O15 en O13 speelden een oefenwedstrijd.

O15 ongelukkig tegen NAC O15
VVV-Venlo O15 nam het in eigen huis op tegen NAC O15. Volgens trainer Jeroen Schepens was het een wedstrijd met twee gezichten. "De eerste helft hadden we veel moeite om grip op de wedstrijd te krijgen en stond NAC verdiend met 0-1 voor. Na rust hebben we het goed opgepakt en waren we ook een stuk gevaarlijker dan de eerste helft." Volgende week start het serieuze werk met de eerste bekerwedstrijd voor de O15. Ze gaan dan op bezoek bij Alphense Boys O15. "Voor vandaag hebben we onszelf met een 0-2 nederlaag echt te kort gedaan. Op naar volgende week", zegt Schepens.

O13 speelt tweemaal gelijk in vier dagen
VVV-Venlo O13 kwam afgelopen zaterdag niet verder dan een 3-3 gelijkspel tegen Helmond Sport O13. Trainer Joeri Janssen keek terug op de oefenwedstrijd. "De eerste helft was prima qua werklust, maar in uitvoering haalden we niet het gewenste niveau. In de tweede helft zag ik meer het spel waar we uiteindelijk naartoe willen." Afgelopen woensdag speelde de ploeg ook al een oefenwedstrijd. Er werd toen met 1-1 gelijkgespeeld tegen MVV O13. "Ik zag al vooruitgang ten opzichte van woensdag. Vandaag hadden we vooral veel moeite met de fysiek sterke aanvallers van Helmond Sport", zegt Janssen. Komende zaterdag staat voor de O13 de bekerwedstrijd tegen SC Heerenveen O13 op het programma. De wedstrijd wordt in Venlo gespeeld.

Uitslagen Jeugdopleiding zaterdag 18 augustus:

Oefenwedstrijden:
NEC O19 - VVV-Venlo O19            2-1
VVV-Venlo O15 - NAC O15            0-2
VVV-Venlo O13 - Helmond Sport O13      3-3

JEUGD #ISVVV

mf2