Menu

Jeugdteams zijn weer begonnen

maandag 14 januari 2019

Voor onze jeugdteams is de competitie afgelopen zaterdag weer hervat. In de winterstop heeft er een wisseling in trainers plaatsgevonden. Jordy Reneerkens zal de tweede seizoenshelft de leiding hebben over onze O19 en Dominik Vergoossen zal eindverantwoordelijke zijn over onze O17. Een korte terugblik op de eerste wedstrijden in het nieuwe jaar.

O19 wint op bezoek bij FC Emmen
VVV-Venlo O19 is de tweede seizoenshelft goed gestart. Op bezoek bij FC Emmen O19 heeft de ploeg de eerste drie punten van het nieuwe jaar binnengehaald door met 1-4 te winnen. Trainer Jordy Reneerkens is tevreden over de eerste wedstrijd onder zijn leiding. “In de eerste helft was het een gelijk opgaande wedstrijd. Op basis van de tweede helft was het een verdiende overwinning voor ons, zeker als je het aantal gecreëerde kansen afzet tegen hetgeen we weggegeven hebben.”

O17 verliest in eigen huis
VVV-Venlo O17 heeft afgelopen zaterdag in eigen huis niet weten te winnen van Alphense Boys O17. Het werd 1-2. Trainer Dominik Vergoossen: “Na een uiterst zwakke eerste helft waarin we ons niet onder de druk van de tegenstander uit wisten te spelen kwamen we net voor rust wat gelukkig op 1-1. Na rust ging de wedstrijd meer gelijk op. We stonden beter in onze organisatie maar wisten niet te scoren. Alphense Boys wel. Al met al een terechte nederlaag tegen een gretige tegenstander.”

O15 wint verre uitwedstrijd in Hoorn
VVV-Venlo O15 is de tweede seizoenshelft goed gestart. In Hoorn werd er met 1-2 gewonnen van Hollandia O15. Trainer Jeroen Schepens was blij met het doorzettingsvermogen van zijn ploeg. “Na de achterstand bleven we als team vertrouwen houden in een goed resultaat. Er was positivisme in de ploeg en we bleven geduldig. Dit resulteerde in twee doelpunten waardoor we drie belangrijke punten mee terug naar Venlo wisten te nemen.”

O13 start tweede seizoenshelft met winst
VVV-Venlo O13 heeft de eerste competitiewedstrijd na de winterstop weten te winnen. In eigen huis werd het Amsterdamse Zeeburgia O13 met 2-0 verslagen. Trainer Joeri Janssen was blij met de overwinning. “In de eerste helft lieten we met momenten aardig positiespel zien, het ontbrak alleen aan de eindpass. Na rust was dit een stuk beter en hadden we ons nog meer kunnen belonen. We gaven wederom nauwelijks kansen weg. Dat is een bevestiging dat we als team goed in de organisatie kunnen spelen.”

Uitslagen Jeugdopleiding 12 januari:
Competitie:
FC Emmen O19 – VVV-Venlo O19 1-4
VVV-Venlo O17 – Alphense Boys O17 1-2
Holandia O15 – VVV-Venlo O15 1-2
VVV-Venlo O13 – Zeeburgia O13 2-0

Toernooi:
O12 manege toernooi: 3e en 4e plek
O11 Schalke’04 toernooi: 3e plek

VVV-Venlo O10 was vrij

JEUGD #ISVVV

 

mf2