Menu

Jonger Oranje Talentendag

woensdag 10 oktober 2018

Droom jij net als Danny Post en Ralf Seuntjens om te mogen spelen in het shirt van VVV-Venlo? Woensdag 17 oktober, in de herfstvakantie, is er een Jonger Oranje Talentendag bij TSC ’04 in Tegelen met scouts van de Venlonaren. Je beleeft een fantastische voetbaldag waarbij je heel veel wedstrijdjes speelt en je maakt ook nog eens kans om gescout te worden.

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag staat alles in het teken van plezier, vriendschap en talent. Je speelt een groot 4 tegen 4-toernooi waarbij je tegen leeftijdsgenootjes voetbalt, je maakt nieuwe vriendjes en -vriendinnetjes en je wordt bekeken en beoordeeld door scouts van VVV-Venlo. Je krijgt de kans om jouw droom te verwezenlijken: gescout worden door de Eredivisionist en/of een plek verdienen in de Jonger Oranje Regioselectie.

De profscouts selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie Jonger Oranje Regioselecties ‘Limburg’ in de leeftijdscategorieën Onder 9 ( 2011, 2012 en 2013 ), Onder 11 ( 2009 en 2010 ) en Onder 13 ( 2007 en 2008 ). Zij gaan aan het einde van het seizoen meedoen aan de grote Jonger Oranje Finals. Daar worden de drie officiële Jonger Oranje teams geselecteerd door scouts van alle 9 partnerclubs van Jonger Oranje. Deze talententeams spelen in het seizoen daarna tegen profclubs uit het binnen- en buitenland. Zo speelde Jonger Oranje afgelopen seizoen oefenwedstrijden tegen AZ, Liverpool, Borussia Dortmund en Paris Saint-Germain.

Wat: Jonger Oranje Talentendag i.s.m. VVV-Venlo
Wanneer:
Woensdag 17 oktober 2018
Hoe laat: 9.45 – 15.00 uur
Waar: TSC ’04, Tegelen
Voor wie: Spelers (jongens en meisjes) geboren tussen 2007 en 2013
Meer informatie en inschrijven: www.jongeroranje.nl

mf2