Menu

Jubilarissen gehuldigd op vrijwilligersavond

dinsdag 12 oktober 2021

Vanwege corona ging de vrijwilligersavond van VVV-Venlo vorig jaar niet door, maar maandagavond vond er dan eindelijk weer een avond plaats voor alle vrijwilligers van de club. In Fancafé ‘Beej Jan’ werd er gezamenlijk naar de wedstrijd Nederland – Gibraltar gekeken én werden de jubilarissen van 2020 alsnog in het zonnetje gezet.

Naast het personeel van VVV draait de club op een grote groep van vrijwilligers. Meer dan tweehonderd mensen die de club een warm hart toedragen, zetten zich belangeloos in voor de club en daar zijn we hen uiteraard erg dankbaar voor. Daarom organiseert VVV elk jaar een avond voor alle vrijwilligers, maar vorig jaar was dat door corona helaas niet mogelijk.

Inmiddels is er gelukkig weer veel meer mogelijk en daarom organiseerde VVV maandag eindelijk weer en vrijwilligersavond. Op deze avond was er extra aandacht voor de jubilarissen van vorig jaar, die maandag alsnog de erkenning kregen die ze verdienen. Jos Heuvelmans ( 12,5 jaar ), Jos Wijnen ( 25 jaar ), Hay Vervoort ( 25 jaar ), Chris Orval ( 40 jaar ) en Hay Aerts ( 40 jaar ) werden bedankt voor hun jarenlange inzet voor de club.

mf2