Menu

JustFire zet De Koel in vuur en vlam

vrijdag 13 juli 2018

Nieuwe reclame-uitingen, meer exposure, met als doel de naamsbekendheid fors te vergroten, ook buiten Limburg. Koppel dat gegeven aan een hart dat al jaren klopt voor VVV-Venlo en het is duidelijk dat JustFire-directeur Roland Truijens er weloverwogen voor kiest de club nog verder te omarmen. Met ingang van dit seizoen treedt JustFire toe tot de KoelClub, een groep grote strategische partners die een substantiële bijdrage leveren aan onze club.

Truijens is duidelijk: “Ik kom al sinds ik een jaar of tien was bij VVV en sinds ik drie jaar geleden begon met JustFire heeft het bedrijf, maar ook VVV, een grote vlucht genomen. De naam JustFire gaat inmiddels als een lopend vuurtje door het land. Door de naam in het stadion te laten zien, is er ook een groot stuk landelijke publiciteit en daar gaan we de komende tijd aan werken.” Met als doel dat straks heel Nederland in vuur en vlam staat voor JustFire.

Het bedrijf werd bekend met haar pellethaarden, maar het assortiment is de afgelopen jaren fors gegroeid. Wat te denken van pelletboilers, terrashaarden, bbq’s, maar ook zonnepanelen en zelfs airco’s behoren anno 2018 tot het assortiment. Truijens durft er zijn hand voor in het vuur te steken dat JustFire kwaliteit levert tegen zeer concurrerende prijzen.

De bedoeling is dat met ingang van dit nieuwe seizoen ook het publiek wordt verrast met een product van JustFire. “Een stukje entertainment dat gepaard gaat met vuur”, legt Truijens uit. Wat het precies gaat worden, houden we nog even geheim. Maar dat de vonk straks overslaat op het publiek staat als een paal boven water!

mf2