Menu

Kanters #isdrbeej

maandag 27 augustus 2018

Wij zijn erg trots om een nieuwe BusinessPartner te mogen introduceren binnen ons VVV-Venlo Netwerk, Kanters #isdrbeej en zal voor de loop van minimaal twee jaar verbonden zijn aan de mooiste club van Limburg.

Het familiebedrijf Kanters houdt zich bezig met de inrichting van de buitenruimte (bovengrondse – en ondergronds infrastructuur) van bedrijfsterreinen en zorginstellingen alsmede de complete installatie, renovatie en service & onderhoud van afvalwatergemalen. Zij doen dit door in te spelen op de behoefte van onze opdrachtgevers en een efficiënte manier van werken, waarbij kwaliteit van het afgeleverde werk en betrokkenheid van onze medewerkers belangrijke speerpunten zijn.

Vanaf maandag 23 september zullen wij ons nieuwe parkeerterrein gaan realiseren in samenwerking met Kanters. Een maand later, op 21 oktober bij de wedstrijd tegen ADO Den Haag, zal het nieuwe parkeerterrein weer in gebruik kunnen worden genomen.

Wij wensen Kanters heel veel succes met dit project en kijken uit naar onze samenwerking! Dank Leon Kanters voor het vertrouwen!

mf2