Menu

KoelKids spelen in Klein Zwitserland

donderdag 11 oktober 2018

Op woensdag 10 oktober stond de eerste activiteit van seizoen 18|19 van de KoelKids op het programma. Ook dit jaar brachten we een bezoekje aan Speelpark Klein Zwitserland. Het weer was de KoelKids gunstig gezind en ruim 100 KoelKids meldden zich bij Speelpark Klein Zwitserland. Koelie stond ze geduldig op te wachten aan de poort. De kinderen konden naar hartenlust spelen in het bos, slingeren op de Tarzan Swing of glijen op de lange glijbaan.

Halverwege de middag werd er natuurlijk gezorgd voor de inwendige KoelKid met een heerlijk bekertje ranja en een zakje chips. Dit keer hadden we nederlands kampioen freestyler Laura Dekker, uitgenodigd voor een show waarbij de KoelKids zelf ook konden laten zien welke trucs ze in huis hadden en nieuwe trucs konden leren. Spelers Danny Post, Jerold Promes, Christian Kum, Ralf Seuntjens en Johnatan Opoku waren ook aanwezig en net als de KoelKids onder de indruk van de ongelofelijke trucs.

Aan het eind van de middag kregen de KoelKids niet alleen de nieuwe elftalposter mee naar huis maar ook het Jumbo Verzamelalbum en een mooie sleutelhanger mogelijk gemaakt door Banbao, waarvoor enorme dank namens alle KoelKids.

Speelpark Klein Zwitserland, bedankt weer voor de gastvrijheid!

mf2