Menu

Koelkids vragen spelers hemd van het lijf

donderdag 30 januari 2020

Woensdag 29 januari stond de Persconferentie van de Koelkids op het programma bij Taste of V, het prachtige pop-up restaurant van Van der Valk.

Verwelkomd door Koelie kwamen de 50 Koelkids binnen. Taste of V had in samenwerking met Pure Ingredients heerlijke hamburgers en Turkse pizza’s klaar staan samen met een lekker glaasje ranja.

Ook Johnatan Opoku, Richard Neudecker, Stan van Dijck, Chris Kum, Tristan Dekker en Evert Linthorst hadden er zin in en kwamen enthousiast binnen. Onze perschef Stijn Vullings onderwierp de spelers aan een waar vragenvuur.

Zo vertelde Opoku dat hij na zijn voetbalcarrière heel graag als gymleraar zou willen gaan werken op een basisschool of middelbare school. Koelkid Janne Maas wilde ook graag van Johnatan Opoku weten hoe ze nu een goede omhaal kan leren. Johnatan wilde haar dat graag leren, na een training.

Ook weten we nu wie de speler is die de meeste grapjes uithaalt in de kleedkamer, namelijk Peter van Ooijen. Bossche bollen met scheerschuim, afgeknipte sokken. Het zal Peter vast bekend voorkomen. Veel spelers vinden Messi of Ronaldo de beste voetballer van de wereld, gevolgd door Virgil van Dijk die ook veel Koelkids tot zijn fans mag rekenen.

Richi Neudecker koos als favoriete club Bayern München omdat hij in München is opgegroeid, zijn vader ook Bayern-fan is en dit hem dus met de paplepel is ingegoten.

Natuurlijk werd ook de vraag gesteld wat de droomauto is van de spelers: Chris Kum gaf aan dat dit toch echt een rode Ferrari is. De andere spelers zouden heel graag een Lamborghini of een Range Rover op de oprit hebben staan.

Twee kaartjes voor de leukste vragen
Na ruim een uur vragen stellen, sloten we de persconferentie af. De twee leukste vragen werden beloond met twee kaartjes voor de thuiswedstrijd op zondag 2 februari tegen FC Utrecht. Prijswinnaars waren de twee Koelkids die de vraag stelden of Johnatan liever zou kiezen voor een panna bij Virgil van Dijk om vervolgens te scoren of dat hij liever een FUT “In Form” Card zou willen hebben bij FIFA.  Johnatan koos voor het eerste, want dat zou betekenen dat hij een stap hoger voetbalt als hij ooit tegenover Van Dijk zou komen te staan. De tweede vraag die beloond werd met twee gratis kaartjes was wie de grappigste speler was in het kleedlokaal.

Na afloop werden er nog veel selfies gemaakt met de spelers en zetten de heren op diverse shirts hun handtekening .

Tenslotte had Taste of V voor alle Koelkids nog een mooie goodiebag klaarstaan.

We willen Taste of V enorm bedanken voor de gastvrijheid en mooie locatie.

mf2