Menu

Krefeld Pinguine

dinsdag 22 januari 2019

''De zoemer klinkt, de puck valt op het ijs en de ijshockeyers van Krefeld Pinguine gaan vol in de aanval. Het hele stadion trilt door de zingende fans, zwaaiend met hun vlaggen. Een speler van Krefeld Pinguine duwt de tegenstander hard tegen de glazen wand en valt op de grond. Het spel gaat door, hij haalt uit met zijn ijshockeystick en scoort! Het hele publiek gaat uit hun dak want Krefeld Pinguine staat voor tegen de huidige landskampioen Red Bull München!''

Bent u erbij op dinsdag 19 februari? Beleef de sensatie van een ijshockey kraker in Duitsland en krijg een kijkje achter de schermen in een echt ijshockeystadion!

Krefeld Pinguine
Momenteel staan ze op plek 10 van de 14 in de hoogste ijshockey competitie in Duitsland. Een club die op verschillende vlakken vergelijkbaar is met onze club. Zo spelen zij in een stadion met eenzelfde capaciteit als onze eigen Seacon Stadion - De Koel -. Ook qua begroting zit Krefeld Pinguine op hetzelfde niveau. Het enige verschil is dat zij niet strijden tegen degradatie. Dat is namelijk niet mogelijk in deze ijshockey competitie.

Programma
Naast dat we natuurlijk de ijshockeyclub te zien krijgen, gaan we natuurlijk ook een wedstrijd bezoeken! Op die betreffende dinsdag speelt Krefeld Pinguine tegen de huidige landskampioen Red Bull München. Het volledige programma ziet er als volgt uit:

16.30 uur: Ontvangst Businesslounge Krefeld Pinguine
17.00 uur: Presentatie Krefeld Pinguine en gemeente Krefeld
17.30 uur: Rondleiding achter de schermen in het ijshockeystadion
18.00 uur: Netwerken en diner in de vorm van een buffet
19.30 uur: Start ijshockeywedstrijd
21.30 uur: Einde wedstrijd, tijd om te netwerken!
23.00 uur: Bedrijfsbezoek afgelopen

Aanmelden
Aanmelden kan zoals gewoonlijk in onze Business app. Voor dit bedrijfsbezoek geldt een maximale capaciteit van 80 personen, dus weer er snel bij!

mf2