Menu

Lancering Nieuwe Website

vrijdag 30 maart 2018

Met trots lanceren wij  een geheel nieuwe website, die bovendien volledig geoptimaliseerd is voor tablet en smartphone.

De nieuwe website, www.vvv-venlo.nl is nu live! De site heeft niet zomaar een nieuw jasje gekregen, maar is compleet nieuw gebouwd met de nadruk op gebruiksgemak. De website heeft een moderne en gebruiksvriendelijke vormgeving, en past qua formaat ook aan op zowel tablet als mobiel.

Ontdek de nieuwe website, ga op zoek naar het Paasei en win een seizoenkaart voor aankomend seizoen. Ergens op de website staat een Paasei verstopt. Als je hem vindt, kun je er op klikken, laat je gegevens achter en maak je kans op een gratis seizoenkaart voor het seizoen 18|19!

Voorbereiding
Na een maandenlange voorbereiding met partners Systemec en Studio Spinazie, hebben we nu een internetpagina die Eredivisie waardig is. Alles zit onder een dak, de informatie over Jeugd, eSports en onze maatschappelijke stichting VIA VVV zijn ook op de vernieuwde website te vinden. Tevens is ook een gedeelte van de website speciaal vertaald voor onze Duitse gasten.

Reacties zeer welkom!
We nodigen iedereen van harte uit om zijn reactie, tip of feedback te geven op het vernieuwde www.vvv-venlo.nl. Dat kan bijvoorbeeld via het e-mailadres info@vvv-venlo.nl  of via de bekende social media kanalen van VVV-Venlo.

mf2