Menu

Lima tekent bij VVV

donderdag 7 maart 2019

Josimar Lima speelt tot het einde van het seizoen bij VVV-Venlo. Daarnaast heeft VVV een optie om het contract met nog een jaar te verlengen. Donderdag werd bekend dat er geen medische bezwaren zijn die de komst van de 29-jarige centrale verdediger in de weg staan.

Lima speelde in de jeugd van Willem II en speelde na zijn debuut in Tilburg drie seizoenen bij FC Dordrecht.  Na een kort verblijf bij Al-Shaab in de Verenigde Arabische Emiraten keerde hij terug naar Dordrecht, dat toen in de Eredivisie speelde. Daarna volgden twee jaar FC Emmen, waarmee hij vorig seizoen promoveerde. Vervolgens kwam Lima uit in de Finse competitie, waarin hij actief was voor FC Lahti. Lima speelde bovendien vier interlands voor zijn geboorteland Kaapverdië.

Lima komt bij VVV als vervanger van de zwaar geblesseerde Jerold Promes. Manager voetbal Stan Valckx: “Josimar is een centrale verdediger die zeer ervaren is. Na het wegvallen van Jerold Promes is hij een welkome versterking in onze selectie.” Lima gaat bij VVV spelen met rugnummer 15.

mf2